lauantai 20. joulukuuta 2014

Kesäloma vai pitäiskö sanoa että joululoma...

56M_1310 56M_0288 IMG_4420 56M_0284 IMG_4701 56M_1364 IMG_4477 56M_1294 IMG_4779IMG_4541 56M_0328 56M_1283111111 IMG_4817 IMG_4521 56M_0257 IMG_4463 IMG_4664 Kuvistakin voi jo ehkä päätellä, että mulla on ollut jo jonkinlaista menoa tämän hetken sekä viime postauksen välissä. Olen ollut Aussien pääkaupungin läheisessä pikkukylässsä Greenhillsissä rotary leirillä, rannikolla osan meiän districtin vaihtareiden kanssa ja ihan vaan chillaillut Tumutissa koulun merkeissä ja kavereiden kanssa.

Nyt oon kesä/joululomalla ja tulin juuri Canberrasta kotiin. Aion nähdä muutamia kavereita tänään ja huomenna ja sitten suunnata joulunviettoon takaisin Canberraan mun host äidin sukulaisia tapaamaan. Sieltä mennään sitten suoraan rannikolle tyyliin koko lomaksi, mikä on toisaalta ihanaa mutta toisaalta saattaa olla aika tylsää, koska kaikki mun kaverit on täällä Tumutissa. Onneks pääsen mun kolmannen host perheen kanssa viikoksi Gold coastille, sekä muutaman kerran Sydneyhyn joten oon kyllä tosi innoissani.

Jouluun on enää 4 päivää, vaikka se ei siltä tässä 29 asteen helteessä tunnukkaan. Vähän pelottaa saanko sitä joulufiilistä tänä vuonna ollenkaan, mutta jos en niin ainakin tää on ihan uusi ja erilainen kokemus mulle ja mä rakastan uusia ja erilaisia kokemuksia. Ne on elämän suola.

Aussit on niin järjettömän kaunis paikka, että oksat pois. Täältä löytyy kaikkea. Eilen olin aamupävästä rannalla ja illalla kävelin havumetsässä. Täältä löytyy kuivaa ja avaraa aavikkoa sekä sademetsää ja vuoria. Kaikkea mitä voi vaan kuvitella. I'm in love with this country.

Täytyy vielä sanoa, että en voi uskoa kuinka nopeasti aika on mennyt. Niinkun justhan mä pakkailin laukkujani Australiaa varten ja nyt on kohta jo joulu. APUA!?! En halua edes miettiä sitä kun pitää pakata laukkuni Suomeen paluuta varten. Mun elämä täällä ei ole täydellistä, ei lähelläkään, mutta mä rakastan sitä ja mä rakastan täällä oloa, rakastan vaihtarina oloa. Mun elämäni on nyt täällä eikä missään muualla.

Sori, että tää postaus oli näin sekava ja täynnä turhaa pölinää. Halusin vaan jakaa tähän astiset kuvat täällä jotta oon ajantasalla ja voin alkaa päivittelemään muita loma kuulumisia reaaliajassa. Terkkuja Suomeen, toivottavasti edes siellä saatte valkoisen joulun!

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Tumut weekend

IMG_3463 IMG_3408 IMG_3379 IMG_3378 IMG_3422 IMG_3466 IMG_3482 Moikkamoi! Mun teki mieli vaan kirjotella jotain tänne blogiin jotain. Mulla oli vanhoja kuvia viikonlopusta jolloin melkein kaikki meiän districtin vaihtarit tuli tänne mun kylään Tumutiin. Oli ihan sika ihana viikonloppu. Tutustuttiin toisiimme paljon paremmin, opittiin aboriginaali kulttuurista, pidettiin pizza ilta ja aussie barbeque.

Viimeaikoina oon ollu aika down varmaa, kun joulu on tulossa eikä oo perhettä täällä.  Hyviä kaveruus suhteita on paljon vaikeempia luoda ja ikävöin kavereita ihan sairaasti. Nyt kuitenkin lately on ollut parempi fiilis ja haluun olla positiivinen sillä oonhan mä nyt sentään Ausseissa.

Kirjoittelen myöhemmin paremmin, sillä nyt on aika tehdä vähän läksyjä ja  skypettellä kaverille Suomeen.

Ps. Äiti tää postaus on sulle, koska sanoit mulle et mun täytyy kirjottaa useemmin, koska tykkäät lukee näitä mun kuulumisia täältä. Olet rakas <3 :)