tiistai 29. heinäkuuta 2014

Australian maisemia

IMG_0671 IMG_0650 IMG_0681 IMG_0678 IMG_0673 IMG_0726IMG_0646 IMG_0635 IMG_0573 IMG_0499 IMG_0695 IMG_0731 Jäättekö ikinä katsomaan maisemaa ja huomaatte melkein itkevänne, kun on niin kaunista?

Mä koin ton aivan liian harvoin Suomessa, mutta nyt täällä, kun nään kuinka kaunista ja erilaista luonto voi olla, oon niin onnellinen. Näytin mun hostenoni mielestä hauskalta, kun istuin autossa hymyillen kuin mikäkin idiootti kaikelle mikä oli heille niin normaalia. Ehkä mun pitäisi matkustaa usemannin niin olisin onnellisempi, ehkä jokaisen pitäisi.

Jotkut päivät vaihtarina on parempia kuin toiset, jotkut päivät on syvältä ja jotkut aivan mahtavia. Niiden mahtavien päivien avulla jaksaa läpi niistä huonommista. Eilen oli kaunis päivä, kuten ehkä kuvista näkyy. Rakastan elämää ja maailmaa ja sanon kaikille, jotka harkitsee vaihtovuotta, tehkää se! Se tulee oleen vaikeeta, mutta niin palkitsevaa. Jo viikon jälkeen täällä voin tuntee sen.

maanantai 21. heinäkuuta 2014

NO WORRIES!

IMG_0377 IMG_0441 IMG_0415 IMG_0390 IMG_0426 IMG_0435 IMG_0440Noilla sanoilla käytännöllisesti katsoen alkoi mun vaihtovuoteni. Olin stressaantuntunut lentokentällä, koska en löytänyt omaa porttiani ja itku kurkussa luulin myöhästyväni lennolta. No sitten törmäsin muutamiin ihaniin ja auttavaisiin rotareihin, joista yksi auttoikin mut sitten portilleni ja kertoi Austalialaisesta sanonnasta, joka sopi tähän tilanteeseen: NO WORRIES! Tämä kyseinen sanonta oli ehkä yksi syy miksi halusin päästä Australiaan vaihtoon, haluan oppia elämään rennosti ja olemaan stressaamatta liikaa asioista. Toivottavasti opin kyseisen tän tulevan vuoden aikana.

Tänään on mun kolmas päivä Australiassa ja tähän alkaa vihdoin jo vähän tottua, mun hostperhe on mahtava ja heillä on myös upea talo ja maisemat täällä ovat muutenkin aika henkeäsalpaavia.
Luulin, että täällä Tumutissa olisi lunta, mutta onnekseni se osoittautui vääräksi luuloksi. Sää on päivisin tosi lämmin, kukkiakin löytyy ja mandariinit kasvaa pihalla TALVELLA!

En meinaa vieläkään uskoa, että täällä ollaan, mutta kyllä se todellisuus pian iskee. Huomenna on nimittäin ensimmäinen päivä koulussa. Se jännittää kyllä ihan hirveesti, mutta koitan vaan olla mahdollisimman sosiaalinen niin kyllä se siitä. Ainakin mun aineet tulee olemaan tosi kivoja nimittäin kuvista, liikuntaa, englantia, modernia historiaa, dramaa ja eläintenhoitoa, can't wait!

Nyt taidan mennä sisälle viettämään aikaa Isän kanssa ja oottamaan, että sisko tulee takaisin koulusta.
See ya later, niinkuin kaikki täällä Ausseissa sanoo toisilleen <3

perjantai 18. heinäkuuta 2014

just how I like it

IMG_9849 IMG_0279 IMG_9812 IMG_0244 IMG_9771 IMG_9708 IMG_9898 IMG_9769 IMG_9680 Pilevenpiirtäjiä, rantoja, kuumuutta, ihania ihmisiä, uusia vaatteita, uima-altaita, auringonlaskuja ja mahtavia näköaloja... NO WORDS NEEDED.

torstai 17. heinäkuuta 2014

SINGAPORE THROUGH PICS

IMG_9320 IMG_9311 IMG_9342 IMG_9384 IMG_9389 IMG_9391 IMG_9423 IMG_9441 IMG_9452 IMG_9459 IMG_9487 IMG_9515 IMG_9520 IMG_9615 IMG_9643 En kerkee pahemmin kirjottelemaan, kun uni meinaa tulla jo tässä koneella ollessa, mutta tässä "vähän" kuvia. Ollaan siis nyt kaks päivää oltu täällä Singaporessa muiden suomivaihtareiden kaa ja on ollut tosi kivaa, vaikkakin myös tosi väsyttävää. Myöhemmin kerron kuulumisia tarkemmin, mutta nyt nauttikaa kuvista, kerrankin niissä on jotain ihailtavaa <3

torstai 10. heinäkuuta 2014

ENSIMMÄINEN VIDEOPOSTAUKSENI

Tässä tää nyt on, mun videopostaus. Pistäkää muuten laatu HD:ksi! Eihän se ottanut, kun muutaman vuoden ennenkuin uskaltauduin tän puhevideon tekemään. Huomaa kyllä, että tää on mun eka videoni meinaan toi puhuminen ei suju niin kauheen luontevasti (koittakaapa ite puhua kameralle, ei oo niin helppoa, kun vois kuvitella) mutta ehkä mä sitten kehityn tässä, kun aattelin kuitenkin Ausseista alkaa videoita tekemään. Tästä videosta tuli yllättävän pitkä ja toivottavasti jaksatte silti katsoa. Ja tosiaan tein tän videon viime viikon tiistaina ja yliarvioin omat videon muokkaustaitoni, joten sain tän tosiaan vasta nyt julkastua, monien monien mutkien kautta. Toi pakkailu oli kans kyllä vähän kämästä ja kun katoin itse tota videota niin tajusin kuinka paljon asioita siitä puuttuukaan ja kuinka en todellakaan voi kaikkia noita vaatteita ottaa mukaan, nooh oppia ikä kaikki, eikö?

Tästä linkistä pääse tosiaan mun kanavalleni youtubessa, eli menkäähän seurailemaan, sinne alkaa varmasti piakkoin uusia vidoita tulemaan!

Ja kuulen mielelläni kommentteja videosta sekä vinkkejä miten tehdä uusista videoista parempia :)

perjantai 4. heinäkuuta 2014

#beachlife

A3 A22 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa A99999 999 AoooPääsin eilen viettämään kokonaisen päivän rannalla, finally. Säät suosivat meitä Yyterissä, johon Kiran kanssa lähdettiin tällaselle extempore reissulle. Oli ihan mahtavaa ja vaikka mulla ei vissiin yhtään väriä pintaan tarttunukkaan (tarkoitus oli saada edes vähän brunaa mun vitivalkoiselle iholle) niin ainakin siitä rannalla makaamisesta sai kunnon kesäfiiliksen! Ja ehkä mä sitten rusketun siellä Ausseissa, kun täällä en tämän kesän aikana ole oikein kerennyt. Palaillaan pian videon kanssa ;)

Mitäs tykkäätte tällasista erilaisemmin muokatuista kuvista? Musta ne tuo hauskaa vaihtelua, mutta ei tällasia aina jaksaisi kattella.

torstai 3. heinäkuuta 2014

what I have been up to

A4 A22 A3Tässä näkyy asua muutaman päivän takaa. Oltiin Kiran uudessa kodissa kokkailemassa ja napsastiin samalla muutamat kuvat. Musta toi kuppi oli hauska, koska se oli samantyylinen mun housujen kanssa, haha. Paita on calliopesta maltalta ja housut kirpparilta.
A1 A55 Ei olla kavereiden kanssa (enkä minä yksinkään) kokkailtu pitkään aikaan mitään mutta vähän aikaa sitten tehtiin brownieita ja syötiin niitä sitten mansikoiden ja vaniljajäätelön kera. Nami! Me tehtiin tällä ohjeella ja tuli kyllä tosi herkullisia. Nyt jotenkin arvostan ihan eritavalla joka hetkeä mun ystävien kanssa, kun tiiän, että pian en heitä vuoteen nää. Oli tosi mahtava leivonta ilta. AAAA3 – Kopio A7877 – Kopio A9876 – Kopio A987 – Kopio prismakuvailuja 00 Muutaman päivän takaisen kuvailun tuloksia myös tässä. Mun housut löysin citymarketista, mikä oli ihan tosi yllättävää, sillä se ei kyllä todellakaan kuulu paikkoihin jossa kävisin vaateostoksilla. Noi Kiran boyfriendfarkut on musta aivan tosi ihanat ja toivoin itekkin löytäväni mulle hyvin istuvat boyfriendit täksi kesäksi, mutta taitaa jääd haaveeksi. Mulla on aika lyhyet jalat ja noi farkut saa mut näyttämään vielä enemmän tapilta, joten ehkä tyydyn ihailemaan niitä muiden jaloissa. IMG_0724 IMG_0714¨ Tiistaina vietin aikaa mun koulukaverin kanssa ja oli tosi kivaa. Tehtiin hyvää ruokaa, juteltiin ja käytiin vähän kuvailemassa. Nyt koitan nähdä mahdollisimman paljon kaikkia kavereita sillä mun lähtöni koittaa pian. Tuntuu vaan, että aika käy ihan liian vähiin :( a1 A6 a4 Tänään käytiin Alisan, Kiran ja Samulin kanssa veneilemässä. Oli taas hauska ja ihana päivä, vaikka sää olikin (kuten on koko kesän ollut) aika kolee ja sateinen. Tässä viime aikoina oon alkanut tajuamaan, että kuinka paljon oikeesti tuunkaan ikävöimään Suomea ja mun elämää täällä. Vaikka se ei olekkaan erityisen jännittävää tai erikoista mutta se on mun ihanan tuttua ja turvallista elämääni. Mutta tiedän myös, että pieni seikkailu on aina hyvästä!