perjantai 28. maaliskuuta 2014

I wouldn't normally dress up like this...

a987 a765 a9 a3 a654 a1 a2
...mutta halusin kokeilla jotain uutta ja erilaista ja tässä tuloksia. Oli niin ihana ottaa kuvia, kun aurinko oli laskemassa ja sen värit oli niin kauniit. Tykkään jakaa tänne blogiin näitä vähän "erilaisempia" kuvia, kun onhan ne kiinostavampia, kun vaikka se mitä mä söin tänään. No anyways stressiä pukkaa koeviikosta sillä neljä koetta vielä edessä ja motivaatio kaukana pakkasen puolella. No koitan nyt tässä viikonloppuna saada kunnolla luettua ja hei eihän sitä koulua tarvii niin vakavasti ottaa!

Kuvien oton jälkeen juoksin kotiin asfalttitietä pitkin ja vaikka aurinko oli jo laskenut ja mun nenä oli kylmästä vähän punainen, mä haistoin kesän, kesäillan sateen jälkeen, mä tunsin että se on jo lähellä. Ja hetken mä olin täysin onnellinen.

Mitäs diggailette kuvista?

maanantai 24. maaliskuuta 2014

viime viikonloppuni

a97- Opiskelua opiskelua opiskelua, siltä piti mun viikonloppuni näyttää. Noh arvaatte varmaan kuinka paljon muuta kiinostavaa tuli eteen just kun piti alkaa lukemaan, hups.. b6 a8 b567 b2 Syömiseen jaksoi sitten taas panostaa jo ihan eritasolla, kun lukemiseen. Ylläriylläri. Tossa on oikeesti just mun tän hetken lempiruuat: salaattia, pastaa, lohta ja sitten myös lempinaposteltavia nachoja ja viinirypäleitä! b3 b65 Pitkästä aikaa kerkesin taas ottaa kameran käteeni ja vaan kuvailla. Oli kyllä vaan niin mukavaa, pitäis alkaa useemmin harrastamaan XD b5 "Opiskeltiin" tyttöjen kanssa Kiralla, oikeesti se aika kului juoruiluun, syömiseen ja kuvailuun. Tässä näette kuvailun tuloksia, Kiran älysöpö Tito-koira. b1 Vähän vanhempaa auringonlaskua. Ehkä viikon tai parin takaa. No mutta eihän aurongonlaskut koskaan käy liian vanhoiksi ;)

Viikonloput on aina kuitenkin ihanan rentoja verrattuna kouluviikkoon. Kunpa olis jo taas viikonloppuu!

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

meidän monet kasvot

Tän postauksen idea ponnahti mulle, kun ottelin aikani kuluksi kuvia omasta naamastani peilin kautta. Poseeraukset muuttuivat ja vaikka olin kokoajan sama Lilja, en kuitenkaan ollut.
a1 Meillä kaikilla on varmasti kokemusta, siitä että eri tilanteissa käyttäydytään eri tavalla ja esimerkiksi kavereille puhutaan eri tavalla, kuin vaikka vanhemmille tai opettajille. Ei siinä ole mitään väärää.
a7a3 Rooleja on monia, minulla on koulu Lilja, kaveri Lilja, toisenkaveriporukan Lilja, blogi Lilja, vanhempien Lilja, poikaystävän kanssa oleva Lilja, yksin oleva Lilja ja monia muita. Kuka sitten todella olen? Olenko kaikki nämä yhdessä, vai esitänkö jossain piireissä jotakuta joka en oikeasti ole?  a4 Kun aloin ajattelemaan asiaa tarkemmin oli pelottavaa huomata, että en tunne itseäni tarpeeksi hyvin kertoakseni sitä. En tiedä kuka olen. Toivon tämän asian todella ajan mittaan aukeavan minulle. a5 Entä sinä, tarvitseeko sinun esittää jotakuta kuka et oikeasti ole? Jos vastasit myöntävästi, kerron sinulle salaisuuden: sinun ei tarvitse. Elät elämääsi itseäsi varten, mitä siitä jos kaikki eivät pidä siitä. Tärkeintä on, että itselläsi on hyvä olla.a9
Tulevaisuudessa minusta olisi ihanaa edistää ihmisten hyvinvointia paikoissa joissa ihmisillä ei ole hyvä olla. Haluaisin maailmaan tasa-arvon ja rauhan. Haluan paljon, mutta jos vain jaksaa uskoa ja tehdä töitä kaikki on saavutettavissa. Aloitetaan siitä, että me kaikki yhdessä olemme mukavia toisille. Jaetaan välillä hymyjämme ihmisille, jotka eivät muuten hymyjä saa, kunnioitetaan erilaisuutta ja autetaan vähempiosaisia. Auttamisesta tulee itsellekin parempi olo.

Meitä on täällä maailmassa niin moneksi. Kasvoja löytyy joka lähtöön, mutta lopuksi olemme kaikki lähempänä toisiamme, kuin luulemmekaan. Välitetään jokaisesta ja itsestämme. Elämä on ihmeellistä.

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Shortsikeli

Collage Aa6 a45 a9
Aurinkolasit/Gina Tricot Paita/New Look huivi/Zara farkkushortsit/Sheinside pitsishortsit/chicnova
Eilen satoi lunta suunnilleen 20 senttiä ja nyt se on poissa. Tosi outoo, mutta en valita, en yhtään! Tänään pistin kaupungille shortsit, ensimmäistä kertaa kesän viime jälkeen. Oli jotenkin tosi vapauttavaa (ja ehkä vähän vielä liian kylmää). Mutta tykkkäsin. Ja musta toi pitsireunus on vaan niin söpö, hih. Rakastan pukeutua kesäisesti ja vähän erikoisemmin niin on tosi ihanaa jos säät alkaa vihdoin sitä sallia.

Tänään meillä oli suuret suunitelmat tyttöjen illasta ja muusta, mutta aika meni (niinkuin lähes aina) liian nopeasti ja päädyttiin Kiran kanssa salille ja kuvailemaan koulun jälkeen, mutta mitään rentouttavaa tyttöjen leffailtaa ei keretty pitämään. No toisaalta mulla odottaa vielä kokeisiin valmistautuminen, syöminen, huoneen siivous ja skypetreffit tässä illalla, että hommaa riittää. Tajusin just, että mun blogistahan on tullut lähes muotiblogi sen lifestylen sijaan, ja ajattelinkin aloittaa panostamaan myös tuohon lifestyle puoleen piakkoin. Tuntuu vaan, että omassa elämässä ei kerta kaikkiaan tapahdu mitään kiinostavaa. No viimeistään sitten vaihdossa (eli nyt siis aika varmasti Australiassa<3) blogini tulee olemaan vihdoin lifestyle-blogi.

No mutta mitäs tykkäsitte mun asusta? Mä itseasiassa olin pitkästä aikaa ihan semi tyytyväinen mun asuuni, jes. (ps. ingooratkaa tuo koirankarvainen kaulahuivi, on tainnut vissiin toimia muutaman karvakorvan nukkuma-alustana, mutta minä sokea en sitä lähtiessäni huomannut)

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

some spring wanties

white WHITE122 Lumi suli, kevät tuli... Voi kunpa toi aikasempi oliskin totta! Kerkesin jo ihan innostua tuosta suunnilleen viikon takaisesta kevään alusta. No onneksi vissiin on luvattu viikonlopulle taas lämpimämpiä lukemia. Tän pikkukevään innoittamana aloin vähän tsekkaileen jo kevätvaatteita ja voi vitsi se on koukuttavaa puuhaa. Rahaa ei tulevan vaihtovuoden ja norjan matkojen takia ole juurikaan ylimääräistä ja melkein kyyneliä tihrustaen oon näitä ihanuuksia netistä katsellut.

Boyfriend farkut -ne mä hankin vaikka henki menis! Oon myös tosi innostunut noista leopardikengistä, kultaisista koruista ja mustista crop topeista. Rusketuksen kanssa noi kaikki näyttäis niin täydelliseltä.
Pastellisävyt on myös mun lemppareita näin keväällä. Oon jo niin kyllästynyt niihin tummiin vaatteisiin, joihin oon koko syksyn ja talven pukeutunut. Oon jotenkin sellasella uudistuksellisella päällä, että tekis mieli leikata hiukset ihan lyhyiks ja uudistaa koko vaatekaappi uuteen uskoon. Ehkä mulla on kevättä rinnassa vaikkakin ulkona on vielä talvi, en tiedä.

Mites ootteko te jo ite löytäneet jotain must have-vaatteita keväälle ja jos ootte niin löytyisiköhän meiltä jotain yheisiä mieltymyksiä?

torstai 13. maaliskuuta 2014

artistic?

Collage1 a2 a6Vähän taiteellisempaa settiä tällä kertaa. En oikeen osaa poseerata tällasissa kuvissa, mutta musta nää on välillä kivaa vaihtelua, pelkkiin normaaleihin asukuviin. Ehkä sitten, kun ilmat lämpenee ja tarkenee paremmin ulkona hypellä niin tää "taiteellisuus" saattaa kehittyä hieman. Ulkona on tosiaan ollut ihanan lämpimät säät ja itseasiassa noita kuvia otellessa mulla ei edes ollut kylmä. En todellakaan kestä jos ne uutisissa luvatut talvimyräkät oikeesti tulee. Katsastan netistä seuraavan äkkilähdön aurinkoon ja jään sinne. Anyone else? Mun mieliala on oikeesti niin paljon parempi, kun aurinko paistaa ja on valoisaa ja lämmintä!

No mitäs tykkäilette tän tyylisistä kuvista? Huomenna meinaan ottaa teidät mukaan mun päivääni, sillä olen ajatellut tehdä päivä kuvina postauksen.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

poolopaita

IMG_3246 IMG_3252 IMG_3255
aurinkolasit/gina tricot poolo/kirppari housut/carlings kengät/kirppari
Halusin vaan ilman mitään kummempia syitä tulla heittämään tänne tän päivän kuvasaldoa. Tässä näkyy siis mun tän päivän huikea asu. Aika rennolla tyylillä mennään näin koulupäivisin ja välillä kyllä vähän muutenkin. Tuntuu, että vaatekaappi olis ihan täynnä hirveen rumia ja tylsiä vaatteita. Erityinen viharakkaussuhde mulla on mustiin farkkuihin. Ne on niin sairaan tylsät, mutta toisaalta ne taas sopii lähes kaiken kanssa ja on muutenkin luotettavat. Siksi ne eksyvätkin päälle hieman liian usein, olen siis vieroituksen tarpeessa...
Mitäs te tykkäilette pooloista? Ite tykkään niistä ainakin siksi, että ne on vähän erilaisia verrattuna mun useimpiin paitoihin ja oih mä kaipaan vaihtelua!

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maanantainparannus resepti

a3 a2 a4 a1
Mene kauppaan ja osta mansikoita, viinirypäleitä tai muita lempihedelmiäsi. Osta lisäksi kermavaahtoa hedelmille. Kun pääset kotiin, lösähdä sängyllesi ja ota mukaan lempilehtesi, kännykkäsi tai läppärisi, hmm tai no miksei vaikka kaikkia edellä mainittuja. Vietä sängyllä niin kauan aikaa, kun hyvältä tuntuu. Älä ajattele koulua tai muita velvollisuuksia vaan RENTOUDU! Nauti mahdollisesta auringonpaisteesta, hyvästä musiikista ja vaikkapa lemppari blogeista ja vloggaajistasi. Tämän jälkeen olet kuin uudelleen syntynyt...

Tai kärsit mahakivuista, koska mansikat olivat ulkomaisia ja kermavaahto ei ollut laktoositonta. No anyway se ei ole tässä nyt pääpointti! Vaan se että noin mä tein tänään. Nyt tosin, kun aurinko laski, läksyt on tekemättä ja lenkillekkin pitäis raahautua on olo kieltämätttä taas vähän stressaantunut. No mutta ei voi mitään, mä teen sen mitä kerkeän enkä yhtään enempää. Elämän pienistä asioista pitää nauttia ja jos niitä asioita ei näytä ilmaantuvan niin niitä pitää itse luoda. Kuten minä tein, marssimalla kauppaan ja käyttämällä viimeiset rahani geenimuunneltuihin ja hyvin vähän mansikanmakuisiin mansikoihin. Oli kuitenkin sen arvoista! Jos sun maanantai on kulunut stressaantuneissa merkeissä, niin ehkäpä ensi maanantaina voit kokeilla Liljan maanantainparannus reseptiä ja toivottavasti todeta sen toimivaksi! 


No mutta nyt täytyy jo rientää velvollisuuksien pariin, eihän niitä ikuisesti voi paeta, vai voiko?

lauantai 8. maaliskuuta 2014

bright colours

Collage12Collage
  Keltaista ja punaista yhdistettynä mustaan. Kevät on tulossa ja musta on ihana pukeutua vähän värikkäämmin! Eilinen oli astetta hauskempi ilta ja tänään ollaan vietetty naisten päivää tosi chilleissä merkeissä. Ei mulla sen enempää, nyt suunnataan tyttöjen kanssa saunaan. Ihanaa naistenpäivää kaikille naisille!

perjantai 7. maaliskuuta 2014

short hair

IMG_2789 IMG_2799 IMG_2881 IMG_2847 IMG_2894 Moikka kaikki! Asupostausta pitkästä aikaa, jee. Mainitsinkin vähän aikaa sitten, että olen leikannut hiuksiani ja ne on tosiaan aika lyhyet. Ainakin siihen verrattuna mihin oon tottunut. Ite oon tykänny superpaljon, koska mulla on pitkät hiukset olleet niin pitkän ikuisuuden että vaihtelu oli enemmän kuin tarvittua. Tänään mulla oli päällä harmaa neule kirpparilta ja sen alla pitsitoppi New Lookista. Mustat denimit carlingsista, kaulakoru Persunmalilta ja aurinkolasit Ginasta. Tykkään tosta paita yhdistelmästä ihan hihrmusesti, koska se on niin söpö! Mulla on jo pitkään ollut, joku päähänpinttymä, että vihaan aurinkolaseja mutta, kun löysin nuo ihanaiset ginasta niin empä taidakkaan enää vihata!
No mitäs tykkäätte mun asusta ja ennenkaikkea lyhyemmistä hiuksista?

torstai 6. maaliskuuta 2014

enemmän Oslon reissusta

Nyt voisin vähän kuvien avustuksella valaista enemmän tota mun viimeviikonlopun Oslo reissua. Tässä postauksessa on varmaan vähän toistoa viime postauksen kanssa, mutta toivottavasti se on okei. Olin siis Oslossa tapaamassa poikaystävääni, joka asuu Norjan pohjoisosassa.
a1 ♥ Vaikka Starbucks onkin vaan kahvila muiden kahviloiden joukossa, tykkään silti aina, kun vaan mahdollista niin mennä sinne. Onhan se aika massa, mutta hyvästä tykkää useat, eikö?
No anyways vietin tuolla Oslon lentokentällä noin kuusi tuntia, poikaystävän lentoa odotellen. Täytyy sanoa, että kyllä peppu puutui... a3 ♥ Minä tyylikkäänä, kuten varmaan huomaatte! Mentiin Oslon oopperatalolle ja siellä ollessamme alkoi tietysti sataa. Olisin ite voinut siinä sateessa vielä kärsiä kuvia ottaen vähän pidempään, mutta poikaystävällä ei pinna kestänyt ja asetukset jäi hieman vaaleiksi... a7 ♥ Sää oli lähes kokoajan sateinen ja mun yhdeksi huviksi muodostuikin hienojen sateenvarjojen bongailu. Sai ainakin poikaystävä ja varmaan muutkin nauraa, kun huusin useesti ihan innoissani "Oh thats cool umbrella!" a8 ♥ Syötiin lähes koko viikonloppu ulkona erilaisissa ravintoloissa. Voisin, vaikka tottuu sellaseen ;) Tsekattiin Oslon Vapiano ja oli kyllä paljon suurempi ja hienompi kuin Helsingissä! Collage ♥ Koulutin poikaystävää kuvaamaan mua ja se saikin ihan kiitettäviä tuloksia, vika oli vaan mun älyttömän tylsissä asuissa. En jaksa odottaa kesää, kun toi ulkotakki ja jättihuivi ei ole aina päällä (pilaamassa asua) a123 a1234 a123 ♥ Hotelliaamiaista! MY HEAVEN, eikä lisättävää. a12 ♥ ....and more food! Tässä kävi silleen hassusti, että kun haettiin mäkkäristä yöpalaa ja tilattiin kummatkin yhdet hampparit- saatiin viisi :---D No ne kolme muuta meni sitten ainakin hyvään käyttöön, kerjäläisille (joita muuten Oslossa riitti). He ainakin vaikuttivat onnellisilta saadessaan niinkin pienen asian kuin hampurilaisen. a9 ♥ Käytiin toiseksi viimeisenä päivänä katsomassa Kuninkaanlinnaa ja olihan se aika hieno. Ilma oli taas kuitenkin sateinen ja pian painuttiin takasin lämpimään hotellihuoneeseen!

Kokonaisuudessaan oli ihana reissu ja tietysti poikaystävän tapaaminen oli sen kohokohta! Oslon on tosi hieno kaupunki ja en malta odottaa, josko pääsisin sinne jo vaikka ensi kesänä takaisin.
Olittekos te jossakin reissussa hiihtolomalla?