tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvillä mielillä vuoteen 2014

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Viimenen päivä tätä vuotta... Mitä ihmettä? Miten tää meni niin äkkiä? Tää vuosi on ollut ehdottomasti mun elämäni parhaita vuosia. Jänniä hetkiä tänä vuonna on ollut Maltalle yksin lähtö, lukion alotus, poikaystävän löytäminen, uusien kavereiden löytäminen ja vaihtarihaastattelut ja vaihtovuoden vahvistuminen. Oon ylpee siitä, että ollaan silti vanhojen ystävien kanssa oltu yhtä läheisiä vaikka lukiota aikaa ei niin paljon jääkään.

Eilinen ilta meni Olan kanssa tällasissa merkeissä. Ei valittamista, paitsi, että hän lähtee jo torstai yönä ja tääkin aika kului ihan liian nopeesti. No seuraavaan tapaamiseen lasketaan jo päiviä....

No mutta nyt mä alan valmistautua tähän päivään ja toivotan teille ihan mahtavaa  UUTTA VUOTTA 2014!

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

my time with Ola

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicThe truth? I like you. A lot. You make me happy. You make me laugh. You're smart. You're different. You're a little crazy, and awkward, and your smile alone can make my day.

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Merry Christmas

Image and video hosting by TinyPic 1. Joulusaunassa mökillä. Mä niin rakastan kynttilöitä ja niiden tekemää tunnelmaa! 2. joulukuusen koristelua teemaväreinä punainen ja kulta. 3. Meidän perheen perinteiset joulutortillat... 4. Joulusaunan jälkeen !
Image and video hosting by TinyPic 1. Kynttilöitä ja jäätä! 2. Lisää kuusenkoristeita, ne vaan näytti niin sulosilta. 3. ...Ja lisää kuusenkoristelua! 4. Mun lempipaikka koko kämpässä: sänkyni. Image and video hosting by TinyPic 1. Mun suunitelmissa oli tehdä upee piparkakkakkutalo tänä vuonna, mutta tossa tulos... 2. Suklaata ja joululeffoja! 3. Ihana joululahja Kiralta, maailman söpöimmä tossut. I love this. 4. Lahjojen availua!

Tossa vähän fiiliksiä mun jouluaatosta, joka oli kyllä ihan mahtava. Ehkä se joulun viehätys, joka oli pienenä on jo vähän hälvennyt, mutta toi yksi norjalainen piristi kyllä tunnelmaa. Tänään ollaan Olan kanssa nukuttu pitkään ja päivä luultavasti jatkuu samaan rentoon malliin. Joulu oli ihana. Elämä on ihanaa. Huomenna mennään käymään sukulaisilla ja siitä eteenpäin en vielä tiedä. Hyvää joulua kaikille näin päivän myöhässä!

Mutta nyt ihan tarpeeksi musta, mites teidän joulu on sujunut?

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

my church outfit

Image and video hosting by TinyPic Takki/new yorker huvi/zara kengät/skopunkten 
Tällaisessa asussa menin eilen aamulla koulun joulujuhlaan kirkkoon. Mä en oo mitenkään uskonnollinen ihminen, mutta mun mielestä toi koulun joulukirkko kuuluu jouluun. Koska siellä saa laulaa joululauluja ja ehkä tajuta sen, että on oikeesti päässyt lomalle!
Tää on niin outoa, täällä Suomi pohjolassa ei ole lunta, mutta New Yorkissa sitä sitten riittää... Mitä ihmettä?
Olin suunnitellut käyttäväni tota takkia vasta keväällä, koska se on aika ohut, mutta nyt kun säät on mitä on uskaltauduin pistämään sen päälleni jo eilen. Eikä edes tullut kylmä.

Mitäs pidätte asustani? vai pidättekö ollenkaan?

Enjoy christmas. It only happens once a year.

Image and video hosting by TinyPic ♥ Lahjojen paketointia ja ihanaa joulutunnelmaa ! Image and video hosting by TinyPic ♥ Joulutorilla kiertelyä ja jouluvalojen ihastelua ! Image and video hosting by TinyPic ♥ kynsien lakkaamista ihanalla glitterillä ! Image and video hosting by TinyPic ♥ eilistä asua ja uusin takkini johon oon ihan rakastunut! Image and video hosting by TinyPic ♥ ja vähän lisää jouluvaloja !

♥ Tässä vähän minikoostetta mun eilisestä päivästä. Vihdoinkin ollaan sitten joululomalla ja vaikka lumi puuttuu ja siivoomista on vielä paljon jäljellä, joululaulut, tänä yönä norjasta saapuva poikaystävä, joulukuusi ja enää kaksi luukkua avaamattomana joulukalenterissa muiStuttaa mua joulun ihanuudesta ja siitä, että se on todella aivan nurkan takana.
Kohta saa sitten rentoutua ihan kunnolla, kun on kaikki järjestelyt hoidettu alta pois, ja sitä mä en jaksa odottaa. Nyt täytyy kuitenkin rientää siivoilemaan, kun pikkuveli on tossa oven takana käynyt mua muutaman (kymmenen) kertaa huutelemassa...

Vielä teille kysymys, jotka kirjoitatte blogia ja lisäätte kuvanne flickrilin kautta tai muuten vain tiedätte näistä asioista!
Eli oonko ainoa jolla toi flickril ei toimi vaikka laittaisin sen jakamis jutun takasin html-koodiin? Latasin sitten nyt jonkun tinypickin kautta, mutta hankaloittaa tätä jakamista jonkun verran ja laatu tuntuu vähän huononevan myös. Jotkut kuvat menivät niin muusiksi, että en viitsinyt edes teille jakaa.
Kaikki neuvot on tarpeen :)

No anyways nautitaan elämästä ja lomasta ja joulusta ja ruuista ja lahjoista ja läheisten ihmisten seurasta nyt ihan kunnolla ja mä lupaan palailla tänne blogin puolelle nyt ahkerammin kun kouluhommatkaan eivä enää ole esteenä.


keskiviikko 18. joulukuuta 2013

persunmall.com

Collage123 Collage658 Olen alottamassa jonkinäköistä yhteistyötä tämän kyseisen nettikaupan kanssa ja ajattelin vähän esitellä minkälaisia vatteita sieltä löytyy. Ite yllätyin positiivisesti näitä vaatteita selaillessani sillä sieltä löytyi oikeesti vaatteita, jotka miellyttivät mun silmää ja hintakin oli mukavan alhainen. Jokaisen noista voisin ottaa ittelleni. Mitäs te tykkäätte? Jos miellytti yhtään silmää niin käykääpä toki tsekkamassa www.persunmall.com
Kerron sitten myöhemmin miten toimitus ja muu palvelu sujui, kun saan siitä itse kokemusta.
Laters !

maanantai 16. joulukuuta 2013

brunch

a3 a2 a1 Tässä vähän throwbackia niinkin kaukaa kuin sunnuntaiaamulta. Tykkään nukkua aamusin pitkään ja syödä hyvän aamupalan ja kaikessa rauhassa heräillä päivään. Sellanen olikin mun sunnuntaiaamuni, tolloin musta tuntuukin ihan aamuihmiseltä. Ei sitten pahemmin kuitenkaan sillon, kun pitäisi kouluun herätä aikaisin aamulla. Onko siellä muita, jotka jakaa tän aamu-unisuus ongelman? No anyways, ihanaa viikonalkua, nyt enään neljä koulupäivää jäljellä lomaan. Mä en ainakaan meinaa pysyä pöksyissäni!

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

lovely weekend

Collage1 Collage2 Collage5 Collage19 Collage8 Collage Collage1 Collage2 Collage6 Tälleen joulun alla musta kuoriutuu aina hirvee jouluihminen. Rakastan kaikkee jouluun liittyvää jouluvaloja, lämpimiä juomia, punaista väriä, pipareita, suklaata, torttuja, glögiä ja joululauluja! Me tultiin tänne Helsinkiin perjantaina Alisan ja Kiran kanssa tänne Petralle viettään aikaa ja olemaan yhdessä. Ollaan tehty vaikka mitä, nähty Petran kavereita, syöty ihania salaatteja, kuuneltu joululauluja, syöty pipareita, katottu holiday (ehkä maailman ihanin joululeffa), kierrelty kaupoilla, naurettu tyhmille jutuille ja pidetty muuten hauskaa. Rakastan ottaa vähän etäisyyttä Tampereeseen ja koulujuttuihin ja paeta tänne. Anyways vihdoin saatiin otettua vähän enemmän kuvia, mitäs pidätte tällasesta postauksesta missä on vähän enemmän näitä kuvia?

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

kaakao, joulutorttuja ja yksi rippimekko

Iltoja ihanat! Mä totaalisesti feilasin tän mun postausviikkoni. Ja syy on yksinkertaisesti ajan puute, kuvittelin koeviikon loputtua elämän olevan vaan leikkiä mutta kyllähän se karu totuus sieltä äkkiä paljastuikin. Kouluun kahdeksaksi ja koulusta neljältä. Pimeestä pimeään. Mun videon muokkaukseni on vähän vaiheessa ja kunhan teillä kärsivällisyys riittää niin aion kuin aionkin julkaista ihka ensimmäisen videopostaukseni, toivottavasti vielä tämän vuoden puolella.
a1 Kerrankin sain läksyt tehtyä ajoissa ja vaihto-oppilas asiat rullaa eteenpäin, joten valittamisen aihetta ei tällä hetkellä löydy. Se tuntuu oudolta, ainahan mä oon jostain valittamassa. Ehkä tää on hyvä merkki!
Halusin vaan tulla päivittelemään ilman sen kummempia syitä.
Rakastan ylikaiken kaakaota, pipareita, joulutorttuja ja glögiä. Kaikkee jouluun ja joulunodotukseen liittyvää.
Suklaakalenterissa luukut senkun vähenee ja odotus alkaa ainakin mulla käydä aika malttamattomaksi. Eikä pelkästään joulun takia vaan myös sen takia, että mun poikaystäväni tulee viettämään joulun tänne suomeen ja hänen tuloonsa on enään 14 päivää!
a2 Tämä viikonloppu kului parhaalla mahdolliselal tavalla, eli ystävien kanssa ollen. Sitä on alkanut tässä lukion ohella ja muutenkin kun se vaihtovuosi lähestyy niin arvostamaan ystäviä ihan eri tavalla ja jokainen hetki jonka heidän kanssaan saa viettää on tosi ihanaa.
a4 Tähän loppuun vielä tällanen ilmotusasia. Muutamat ihmiset on kyselleet tän mekon perään ja oonkin kertonut sen hommanneeni asokselta toissakesäisiin rippijuhliini. Mekko on mulla nyt vaan kaapin perällä pölyttymässä ja ajattelin, että jos siellä olisi jollakin tarvetta täysin uudenveroiselle muutaman kerran käytetylle mekolle, niin ottakaapa vaikka sähkärillä yhetyttä. Mekko on siis kokoa 34 ja tosiaan mun suunnilleen mun kokoiselle hyvän kokoinen.
7388339210_a422d1f841_b Palaillaan piakkoin, Adios!

tiistai 3. joulukuuta 2013

december inspiration

Collage Collage12 Ai että mä rakastan we♥it:ia. Täydellistä fiilisten kohotusta päivään, jona kaikki on mennyt ihan päin mäntyä.

Istut höyryävä kaakaomuki ison ikkunan edessä. Katsot ulos, mutta et näe juuri mitään. Pienet lumihiutaleet ovat liimautuneet ikkunalasiin ja yhtäkkiä ulkona pimeydessä alkaa leijailla lisää pieniä valkoisia tähtiä, se hymyilyttää. Olet kääriytynyt vilttiin ja pöydällä vieressäsi on lempikirjasi puoliksi luettuna. Joulukuusi loistaa kauniina huoneen nurkassa ja sinä nukahdat. Ilman huolia ja stressiä tulevasta. Nukahdat onnellisena. 

I LOVE YOU ALL, pitkäkää rentouttava tiistai-ilta ja olkaa onnellisia!

maanantai 2. joulukuuta 2013

poolopaita

a2 a1 a3
Mikä onkaan parempi alotus "postaus viikolle" kuin hukkunut muistikortti? En tajua miten aina onnistun hukkaamaan jotain tärkeää... No anyways tänään mulla oli oikein tällanen perusmaanantai fiilis (lue kaikki meni päin persettä). Halusin kuitenkin tulla jakamaan mun sunnuntaiset asukuvat tänne, kun en muistikortin hukkumisen ja pitkän koulupäivän takia kerennyt uusia ottamaan.Nyt täytyis alkaa siivomaan huonetta ja vielä mahdollisesti täytellä jotain vaihtovuosi kaavakkeita. Eikö vuorokauteen voisi millään lisätä muutamaa ekstra tuntia? Please.

Btw mitäs te tykkäätte pooloista? Mä oon ihan hurahtanut niihin ja muutenkin tollaset isot neuleet on niin ihanan lämpimiä, kun ulkona on kylmä.

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

give stranger a rose and smile

a3 a88 a99
Kauluspaita/Sheinside(sain kiralta, koska se oli hänelle liian pieni) farkkuliivi/newlook

Niinkun eilen jo mainitsinkin meillä oli Kiran kanssa astetta hauskempi kuvaushetki koskikeskuksessa. Otettiin ihan tavallisesti asukuvia ja pari englantia puhuvaa miestä tuli antamaan meille ruusut. No sitten ihmeteltiin mitä tää on ja ne alko selittämään, että he ovat yliopistossa ja tekevät jotain tutkimusta siitä voivatko suomalaiset naiset olla ystävällisiä. No siinä me sitten jotain rupateltiin ja he halus ehdottomasti päästä meidän kanssa kuviinkin. Musta toi oli tosi hauskaa ja noi ruusut piristi mieltä sinä sateisen harmaana päivänä. Ehkä meidän suomalaisten pitäis oppia jotain ulkomaalaisilta, eikö?a5 a8 Tsemiä tulevaan viikkon, seeya soon guys!