lauantai 30. marraskuuta 2013

My life lately

a99 ♥ Siivosin huoneeni eilen ja sain uudet jouluvalot. Kyllä tossa kelpasi makoilla raskaan koeviikon jälkeen, jätskiä syöden ja netissä roikkuen. Koeviikon jäljeen pienimmätkin asiat saa aikaan super suuren ilon, se niissä on sitten ainakin hyvää (jos koeviikosta nyt pitäsi yksi positiivinen asia keksiä)
a9 ♥ Kuka tunnustaa olevansa edes vähän koukussa Netflixiin? Täällä ainakin nousee yks käsi, jos ei kakskin. Mä oon totaalisen rakastunut sarjojen katsomiseen, mutta kukapa ei olisi. Näillä kylmillä ja pimeillä säillä on kyllä niin super mukava kääriytyä lämpimiin peittoihin ja katsella jotain hyvää sarjaa tuntikausia. a ♥ Mulla on vanha ja kulhatanut talvitakki ja oon niin uuden tarpeessa. No mun pikkuveli sai tällasen uuden parkan, ja yleensä en oo niin kauhee parkojen ystävä koska kaikilla tuntuu sellanen olevan mutta toi punan väri jotenkin oli vaan niin piristävä. Oonkin tota takkia nyt muutamana päivänä pikkuveljen huomaamatta lainannut, toivottavasti saan kuitenkin pian hommattua omankin takkini. a8 ♥ Jos mä jotain tässä piemydessä rakastan niin se on ehdottomasti JOULUVALOT, jotka näyttää pimeyden keskellä niin ihanilta ja sellasilta lämpimiltä. a6 ♥ Tänään tein pitkästä aikaa itselleni salaattia ja oli kyllä aivan super hyvää. Tällä kertaa pistin tonne salaattiin noiden perusainesten lisäksi lohta, fetaa ja halloum-juustoa. Oli kyllä tosi hyvää, sen iänikuisen kanasalaatin vastapainoksi. a2 ♥ Löysin kaapista tollasen punasen päiväpeiton ja pistin sen tohon mun sängylle, jotenkin antaa sellasta kivaa joulusuutta noiden valojen kanssa. I like it very much! a2 ♥ Tällasessa asussa olin siis yks päivä viime viikolla koulussa, kun olin saanut pikkuveljen suostuteltua lainaamaan takkiansa mulle kouluun asti. a3 ♥ Ja kynttilät, oi että niitä mä rakastan myös! a1 ♥ Eilisiltana salin jälkeen Kira tuli käymään ja noooo kuten kuvasta näkyy päädyttiin viettämään meidän perjantai-iltaamme railakkaissa merkeissä diettikolan ja suklaaseen dipattujen hedelmien parissa.a3 ♥ Tänään ostin tällaset älysuloset tossut kirpparilta. Rakastan tota valkopunasta kuosia yli kaiken ja haluisin tollasen neuleen ja legginsitkin :3a4 ♥ näillä ruusuillakin on ihan oma tarinansa, nimittäin kun oltiin Kiran kanssa ottamassa kuvia koskarissa kaks sellasta ulkomaalaista miestä tuli antaan meille ruusut ja tuli niihin kuviinkin mukaan (niitä myöhemmin). Ne ei ollut sellasia inhottavan tunkevia vaan sellasia sulosia. Oli kuulemma tekemässä jotain tutkimusta yliopistoon siitä että suomalaiset naisetkin voi olla mukavia. Ihania nää ulkomaalaiset, minkä takia me ei kaikki oltais niin ilosia ja jaeltais toisillemme ruusuja huvin vuoksi. Ainakin piristi mun päivääni!

Tässä nyt vähän mun tunnelmia näin kuvien ja pikkusten tekstien muodossa. Toivottavasti annatte mulle anteeks tän mun hiljaiseloni, ensi viikosta tehdään Kiran kanssa postausviikko ja postataan kummatkin toivottavasti tosi usein. Nyt on videokin kuvattuna (tuli kyllä ihan kauhee ja nolo) ja tää postaustahti alkaa varmasti kiihtymään. Mutta mitäs tykkäsitte tän tyylisestä postauksesta? Laters ihanat <3

lauantai 23. marraskuuta 2013

We're bigger than we've ever dreamed

a3 Voi vitsi, täällä taas. Koeviikko, väsymys, syysmasennus ja muut tällaset on painanut mua tässä viimesten viikkojen aikana maahan aika reilulla kädellä. Kolme (vaikeinta) koetta vielä edessä ja tosiaan pitäis olla nyt lukemassa tai oikeestaan laskemassa ja harjottelemassa tuleviin kokeisiin. Mua vaan houkuttais niin paljon enemmän siivota mun huone, käydä ostamassa jotain hyvää ja terveellistä ruokaa ja syventyä matikan sijasta gossip girlin vitostuottariin. aaaaaaaaa3 Tän mekon ostin tuleviin pikkujouluihin ja ihan omaksi ilokseni myös. Se on kuitenkin vaan maannut käyttämättömänä kassissa ja koska mä en ole pitkään aikaan pukeutunut mitenkään erityisemmin (kouluun heitän päälle suunnilleen vaan ekaks käteen sattuneet vaatteet, että kyllä, niin paha tää mun tilanne on) niin teki vaan mieli pukee mekko päälle ja lakata kynnet. Kävästiin sitten myös Kiran  kanssa ottamassa parit kuvat. No ainakin se hetkeksi piristi mun mieltä... Collage Tää on mun ensimmäinen syksy jolloin oikeesti tunnen itseni aivan käsittämättömän väsyneeksi ja uupuneeksi, toivon, että koeviikon loputtua se sitten helpottaa ja saisin panostettua enemmän kaverisuhteisiin, saliin ja blogiin. Mä oon kuitenkin tajunnut, että ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti. Ei se muutama vitonen siellä tokarissa maailmaa kaada. Ei se uusi takki ole se maailman tärkein asia. Ei se yksi suklaalevy sua lihota niin paljoa etteikö voisi toisinaan mässäillä. aaaaaaaa5 Kuten tossa otsikossa on mun mielestä hyvin ilmaistu: we're bigger than we've ever dreamed. Jokainen voi sitten tulkita sen miten itse haluaa. Ihanaa lauantaita kaikille, mä lähden laskemaan matikanlaskuja!

lauantai 16. marraskuuta 2013

Tää tyttö lähtee vaihtoon

Voi vitsit, pelkkä tuon otsikon kirjottaminen saa mulla hymyn nousemaan huulille.
Olin siis hakenut paikkaa rotaryn-vuosivaihto ohjelmaan ja käynyt kahdessa haastattelussa, kun mun puhelin viime keskiviikko iltana soi ja mulle ilmotettiin, että mä oon yksi kahdeksasta hyväksytystä Tampereen piirissä. Oli siinä kyllä kiljumisessa pidättelemistä, kun yritin asiallisesti hoitaa sen puhelun loppuun. Mä en uskonut siihen, että mut valittaisiin koska hakijoita oli niin paljon ja tuli kyllä täytenä (mutta ihan yybersupermahtavana) yllärinä.  Melkein hauskin osa on, se että en tiiä yhtään mihin päin maailmaa tuun päätymään.  Musta se on samalla tosi upeeta ja jännittävää. Mä tiedän kyllä, että vaihtovuosi tulee olemaan henkisesti raskas, ainakin mulle ja että se on ihan tavallista elämää sielläkin, mutta tää vaan jotenkin tuntuu oikeelta. Tietysti perhettä, ystäviä, poikaystävää, koiria, fazerin suklaata ja ruisleipää tuun kaipaamaan ihan hurjasti, mutta se on sitten myöhempi huolenaihe.
a2 (2) Nyt mä yritän tän upeen uutisen voimalla ponnistella lähestyvästä koeviikosta läpi ja koitan jaksaa näitä masentavia säitä ja nauttia lähestyvästä joulusta, sillä ensi joulu tuleekin vietettyä jossain muualla kuin suomessa. Ehkä toisella puolella maailmaa, how cool is that? Ensi vuonna saattekin sitten seurailla Liljan vaihtariseikkailuja, ite oon ainakin ihan täpinöissäni!
a4 Kuvissa näkyy toinen niistä kahdesta neule jotka ostin tänään. Mulla on totaalinen vaatekriisi nykyään alldayeveryday ja se on näkynyt myös blogissa postailun puutteena. Sain eilen porukoilta viimein rahaa ja hupsista vaan kaikki on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Kosmetiikka, ruoka ja vaatteet (tai oikeastaan kaikki täällä suomessa) ovat aivan järkyttävän kalliitta. No ainakin mun vaatekaappia koristaa nyt muutama vaate, jotka miellyttää mun silmää. Seuraavaksi metsästämään talvitakkia ja kenkiä, vai pitäisköhän sittenkin vaan alkaa säästämään? No empä tiedä, näin täysin rahattomana on vähän vaikea säästää.
a3 Tulipas juttua sitten oikeen olan takaa, no toivottavasti edes joku jaksoi lukea. Haluun vielä loppuun kiittää kaikkia ihania lukijoita, jotka kommenteillaan piristätte mun päivääni ja toivon kaikille teille jotka tätä luette ihan super mahtavaa lauantaita, cheers! a1

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

501. postaus

a1 Viime postauksen valituksista oon jo jotain oppinut ja mun joulunodotus fiilis on jo vähän kasvanut. Mä niin rrrrakastan jouluvaloja! Niissä on jotain sellasta mikä viehättää mua ihan hirveesti, ehkä se, että ne tuo valoo tähän pimeesen vuodenaikaan. Vähän niinkuin aurinko tuo valoa kesään. a4 Mä tykkään lakata mun kynsiä ja punanen ja kultanen sai mut vielä vähän enemmän intoilemaan tulevaa joulunaikaa. a3 Toi sänky näytti tosi huokuttelevalta eilen, mutta sen sijaan olin päättänyt kerrankin tehdä läksyt ennen sunnuntai iltaa ja jatkoinkin iltaani alemman kuvan (ei niin houkuttelevissa) merkeissä... a99 Näin mun koulutyöt... Kaikki järjestyksessä ja sillälailla... a10 Ilta meni hengaillessa mun pehmeen ystäväni onepiecen kanssa - tämä ihanuus on vaan niin must have tällasilla pimeillä ja kylmillä keleillä, en vaihtaisi pois mistään hinnasta! a8 Törmäsin toissa päivänä ihanaan mekkoon bikbokissa, ja eilen kävinkin sitten sen itselleni nappaamassa. Ainakin on sitten joulujuhlaan tai pikkujouluihin jotain puettavaa. a6 Tykkään tosta punasesta ihan hirveesti, en oo sitä väriä paljoo käyttänyt, mutta musta se piristää kivasti tätä (moneskohan kerta kun mainitsen sään?) pimeetä aikaa. a2 Mun pieni söpö unisieppari, joka roikkuu mun sängynpäädyssä on saanyt nyt vähän jouluvaloja mukaansa koristamaan mun sänkyä, niinkuin saatoitte aiemmista kuvista huomata :D a9 Illalla (niinkun itseasiassa aamulla ja päivälläkin) tykkään juoda teetä kun se lämminttää ihanasti. Mun lemppariteeksi on muodostunut toi liptonin forest berries.

Tässä vähän vaan tällasta lifestyle/kuulimispostausta mitä en oo pitkään aikaan sanautkaan väsättyä. No ylöspäin tässä ollaan vaan menossa tän blogin kanssa (koska tän taso on nyt niin matalalla:/) No anyway alan kohta videoimaan kysymyksiin vastausvideota. Katsotaan nyt miten tääkin menee.....

torstai 7. marraskuuta 2013

throw back summer

kukkaiskuvailujaaa 146 a47675 IMG_3643 liljajakira 065 Onhan tää ehkä vähän ilkeetä postailla tänne jotain kesäkuvia, keskellä pahinta pimeyttä ja sadekeliä mutta mulla on vaan niin kauhee ikävä kesää. Ehkä jollain muullakin? 

Mä en käsitä kuinka aika kiitää, kohtahan on jo vuosi 2014 ja sitten sekin vuosi varmaan vaan hetkisessä hujahtaa ohitse. Kesäkin vaan tuli ja meni, ainakin musta tuntuu siltä. Tutustuin toki ihan mahtaviin uusiin ihmisiin, näin uusia paikkoja ja sain nauttia turkoosista merestä maltalla ja chillailla vailla huolia, mutta rehellisesti sanottuna tällä hetkellä mä kaipaan vaan auringon valoa ja lämpöä. Toivoisin, että olisin sellanen ihminen, joka pystyy nauttimaan sään kylmetessä ja ilmojen pimetessä. En vaan ole.

Tässä just saavuin kotiin salilta, jonne olin pyörällä mennyt. Matka on suunnilleen joku 4km, mutta tuntuu aina näillä keleillä joltain 20km. Sade, viiltävä tuuli ja sysipimeet kadut, hell yeah.

Nyt kuitenkin aletaan leipomaan pikkuveljen kanssa joulutorttuja ja aion tänään illalla katso pakoa, koska huomenna meillä on taksvärkkipäivä eikä siis tarvitse herärätä aikaisin. Ehkä mun sisällä piilevä jouluihminen alkaa heräillä tässä piakkoin, kunhan se lumi sieltä vielä tulisi ton ikuisen sateen sijasta.

tiistai 5. marraskuuta 2013

mornin' love

a1 Tunnelmia mun aamusta. Äidin leipomat sämpylät, banaani ja kananmuna, kamomilla tee, paavopesusieni piristämässä mua, skypetys ja lämmin sänky täynnä tyynyjä. Ulkona oli säkkipiemää ja sateista. Ei tehnyt mieli lähteä kouluun, sanotaanko näin!a6 Koulusta tultuani mun tiistai masista piristi mun koirakaverit, jotka jaksaa aina olla ilosia ihmisten mielialasta riippumatta. Nyt jatkan iltaa skypen ja läksyen parissa ja tänään taidankin mennä oikeesti ajoissa nukkumaan. Ihanaa tiistaita kaikille!

lauantai 2. marraskuuta 2013

life happens

Huomenia kaikille näin kuudelta illalla. En mä sentään nyt vasta herännyt, itseasiassa herättiin jo kahdeksan pintaan, mutta vieläkin mulla on vähän uninen fiilis. Päivä on vaan kulunut ihan tosi rennoissa fiiliksissä ja yökkärit päällä istun tässä edelleen. Eilen saavuin illalla tänne Helsinkiin, Petralle ja olin ihan super väsynyt ja laginen junamatkan jälkeen. Vietettiin täällä iltaa hyvällä porukalla ja illan myötä tunnelma nousi mullakin ja sain tutustua ihan mahtaviin uusiin ihmisiin ja vähän irroteltua noiden kouluviikkojen jälkeen.
a1 Rakastan Helsinkiä ja tunnen täällä olevani kotonani, jopa enemmän kuin Tampereella. Mä jo eilen suunittelin muuttavani tänne Stadiin tossa joulun jälkeen, mutta eihän se käytännössä ihan noin vaan tapahdu. Mutta ehkäpä vielä tässä joskus. a2 Aamu kului siivotessa illan jälkiä ja kun koti hohti puhtauttaan mentiin kauppaan ostaan pitsa-aineet, pirtelö aineet ja vähän muita herkkuja. Tehtiin ihanaa aamupalaa ja otettiin elektroniikka esiin. Mä en tiedä miks on jotenkin niin rentouttavaa, kun musiikki soi, läppäri on polvella ja kännykkä ja pädi käden ulottuvilla ja saat vaan istua ja chillata. a3 Tänään Kira ilmoitti, että hänkin tulee tänne Helsinkiin ja tässä me sitä Petran kanssa ootellaan koneilla lagaillen. Mulla on jotenkin tosi onnellinen olo ja tää viikonloppu on ollut kivoin aikoihin ja oon niin kiitollinen siitä, koska koeviikko siintää edessä ja sitten se stressi vasta iskeekin. Nyt kuitenkin pitää vaan nauttia! Mä toivon, että mulla riittää rahaa tulla tänne Helsinkiin vielä ennen joulua, näkeen kavereita ja irtoomaan vähän tosta Tampereen tunnelmasta. a6 Mites teidän viikonloppu?

perjantai 1. marraskuuta 2013

off to helsinki

a5 a3
huivi/secondhand nahkatakki/secondhand farkkutakki/newlook housut/zara laukku/zara kengät/dinsko
Tässä mun tän päivän asua. Nyt täytyy kiirehtiä jotta kerkeeen junaan, joka suuntaa kohti helsinkiä (onneksi se kuljettajalakko ei sentään ihan kaikki vuoroja peruuttanut). Pitäkää kiva viikonloppu, laters!