maanantai 28. lokakuuta 2013

relaxing

a1 a2 Ihanaa maanantai iltaa kaikille! Maanantai on rehellisesti sanottuna lähes poikkeuksetta mulla aina aika paska päivä. Tänään oli kuitenkin erilailla. Tässä jaksossa meen maanantaisin 11.45 kouluun joten aikaa on tehdä kaikkea kivaa aamulla. Tänä aamuna aikaa oli skypelle, hyvälle aamupallalle ja paolle. Koulu meni aika nopeesti kun oli vaan kolme tuntia, mutta silti tuntui se maanantainen masennus ja väsymys hieman. Päätin sitten piristää kerrankin maanantaitani ja menin koulun jälkeen ostamaan mun lemppari salaattia (sokoksen feta-mozzarella salaattia, jotain niin täydellistä), raejuustoa, anansta ja mansikoita. Päädyin sitten katselemaan muutaman jakson (ylläriylläri) pakoa syöden mun lemppari herkkuja ja sitten lähdin salille jossa treenaus tuntui oikeestaan tosi kivalta. Nyt on kuitenkin vielä edessä se kauhein, eli läksyt... No ainakin tähän asti tää maanantai on ollut super hyvä. Wish me luck with the homeworks ;)

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

27102013

a7 a1 a3 a4 a2 a5 Heippahei sinne ruudun toiselle puolelle! Ennen kun alan paasaamaan omista kuulumisistani niin haluan kysyä just sulta siinä, että mitä sulle tänään kuuluu? Onko ollut hyvä päivä vai ärsyttääkö koko maailma just nyt. Musta olis ihana kuulla miten teillä menee ja minkälaiset ihmiset mun blogia lukee. Jos vaan jaksatte piristää mun päivääni ja uhrata pari minuuttia kirjottamalla vaikka vaan teidän tän päivän fiiliksestä mulle niin olisin super onnellinen!

No anyway mulle ei tällä hetkellä kuulu paljon ihmeempiä. Eilinen päivä (lue=myös yö) meni koneella pakoa katsellen ja skypetellen. En juurikaan sängystäni pidemmälle päässyt...hehheh
Tänään heräsin sitten aamulla jo aika aikasin tekemään läksyjä ja se on mun tän päivän tekemissaldo. Pitäisi vielä siivota huone, käydä salilla ja mieluusti nähdä kavereita (ehkä kattoo vähän vielä pakoa, oon vaan niin koukussa). Mutta saapa taas nähdä mihin aika riittää. Käytiin tossa äsken Kiran kanssa ottamassa muutama kuva ja noissa kuvissa voi nähdä noi älysöpöt tumput ja pipon, jotka sain siis sieltä Norjasta. Tulee varmasti kovaan käyttöön! Mä tästä lähen pakkailemaan salilaukkua, nauttikaas kaikki nyt vielä viikonlopun rippeistä.

PS. KÄYKÄÄ KYSELEMÄSSÄ TÄÄLLÄ!

lauantai 26. lokakuuta 2013

ASK ME

Tää koulujen alku, syys pimeys ja masennus on yhtäkuin bloggaamisen huonoin aika. Haluisin silti pitää tätä blogia elossa ja saada tänne vähän enemmän elämää. Päätin sitten, että kun mulle on tullut kuitenkin jonkun verran uusia lukijoita niin vois ehkä olla teille mielenkiintosta kysellä multa jotakin, oikeestaan kaikkea maan ja taivaan väliltä toki pysyen hyvän maun rajoissa!
large Tiiätte varmaan tän koseptin, eli kysymyksiä tonne kommenttiboksiin ja mä kokoon niistä sitten joko vastauspostauksen taikka vastausvideon (mitäs tuumisitte videosta?)

Aikaa olis ensiviikon perjantaihin. Joten eikun kysymyksiä satelemaan ♥ 

last night

a1 (2) a3 a7 Heippa ihmiset! Perjantaina pääsin vihdoinkin taas vähän kiinni tähän "normielämäään" näin loman jälkeen. Mun viikonloppu suunnitelmat ei kyllä kauheen houkuttavia kyllä ole, koska täytyy kiriä koulujutuissa muut kiinni ja siihen saan kyllä helposti kulutettua vähän liiankin paljon aikaa, varsinkin kun lähes joka viides minuutti mun on pakko tsekkailla kännykkää ja vähän väliä katsella pakoa netflixistä.

 Ensi viikonloppuna oon sitten menossa Helsinkiin ja saan taas vähän enemmän menoa tähän elämään, joten pitää jaksaa vielä tää vikonloppu kituutella. Nyt oon ihan superväsynyt ja stressaantunut taas ja ihan kun ei olisi mistään lomasta ollut tietookaan.

Yksi ihan mahtava juttu tosin kuitenkin kävi mulle. Olin siis rotaryllä haastattelussa ja siellä oli noin. 30 muuta ihmistä josta 8 valittiin sitten seuraavan tason haastatteluun. Se haastattelu meni hyvin eikä ollut niin pelottava kuin luulin, mutta en mä silti mahollisuuksiini uskonut. No eilen kuitenkin tuli sähköposti, että pääsen jatkohaastatteluun ja se piristi mun iltaani ihan hirveesti! Ainakin sitten yhtä askelta lähempänä oon mun unelman toteutumista. No anyways täytyy tästä kohta varmaan alkaa nouseen ja oikeesti tehdäkkin tänään jotekin. Laters ihanaiset !

torstai 24. lokakuuta 2013

NORWAY

Mä vietin mun syyslomani loppupuolta ja muutaman ylimääräisen lomapäivän poikaystäväni luona Norjassa.
Kuvia tuli otetettua aivan liian vähän mikä kaduttaa nyt, mutta onneksi mä kuitenkin mitä luultavammin olen sinne kuitenkin takaisinkin menossa.
Tässä nyt kuitenkin jotain kuvia, mitä tuli ensimmäisinä iltoina räpsittyä. A1 Heidän perheensä asuu tosi pohjoisessa ja kun me päästiin perille mä en meinannut uskoa silmiäni. Vaikka mulle olikin kerrottu, että heillä on siinä meri ihan takapihalla, niin sittenkun sen todella näki oli se ihan omaa luokkaansa. Ihastuin hirveesti myös noihin vuoriin, musta ne on ihan älyttömän kauniita. Nää kuva on otettu sinänsä huonona aikana, että aurinko ei paistanut koska noi vuoret näytti niin upeilta auriongon valossa sinistä taivasta vasten. Tai yöllä kun näkyy kirkas tähtitaivas, täysikuu ja meri joka heijastaa vuoret ja ja pienen kylän tuikkivat valot kuvajaiseensa. a2 Lunta siellä oli jo tosi paljon verrattuna Suomeen, varsinkin kun sitä täällä on juuri ollenkaan. Pakkastakin oli välillä ihan reilusti. Merituuli teki usein ilmasta vielä pistävämmän, mutta onneksi sain lainata sieltä kunnon lämpimiä vaatteita enkä jäätynyt kuoliaaksi vaan se ulkona olo oli oikeesti tosi kivaa. a3 En vaan pysty sanoin kuvaamaan kuinka paljon mua nyt ärsyttää, että en kaivanut mun kameraani esille kun ajettiin tiellä jota ympäröi lumivalkoiset vuoret, jotka aurongonvalo saa säteilemään melkein taianomaisesti. Tai siinä tilanteessa kun kameraa ei ollut mukana revontulien näkyessä taivaalla. Matkan aikana käytiin ulkona syömässä, katottiin paljon pakoa, syötiin, vietettiin aikaa yhdessä, mä sain kokeilla ampumista ja se oli tosi hauskaa (varsinkin sillon kun osuin siihen muovipulloon johon tähdättiin!), käveltiin ulkona, kattottiin leffoja ja vietettiin ihan tavallista aikaa yhdessä, mutta silti se tuntu tosi erilaiselta ja ihanalta, olinhan mä Norjassa.
a5 Matkassa oudointa oli se, että vaikka oonkin ruotsia lukenut, en mä tajunnut juuri muutamaa sanaa enempää siitä puheesta ja välillä se jopa vähän turhauttikin. Kyllähän siellä puhuttiin myös englantia mun takiani, mutta sillon mulle tuli välillä sellanen vaivaantunut olo, koska tuntu että mä oon joku ongelma jonka takia kaikkien täytyy muuttaa käyttäytymistään. No siitäkin selvittiin ja nyt yhtä kokemusta rikkaampana eteenpäin. Yksi hauska sattumus oli myös se, kun mun täytyi menomatkalla Oslossa vaihtaa konetta ja mulla oli tunti aikaa ja luulin, että mun matkalaukut siirtyy automaattisesti eteenpäin ja kun ne eivätkään siirtyneet niin sen kanssa tuli kamppailtua jokunen aika ja viime tipassa kyyneleet silmissä juoksin sinne portille. Se tunne, kun istuin siellä koneessa ja mietin et ei vitsi mähän selvisin tosta, oli kyllä aika huikee! On tossa yksin matkustamisessa kyllä oma jännityksensä täytyy myöntää. a4 (2) Mutta aivan superhuippu reissu oli ei voi muuta sanoa!

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

WANTED: SUMMER

Tätä postausta lukiessanne mä olen mitä luultavimmin Norjassa. Tosi pohjoisessa, melkein niin pohjoisessa kuin vaan voi päästä. Jäämeren rannalla. Voitte kuvitella kuinka kylmä täällä on. Suomessa on luultavimmin todella kylmä, mutta siellä missä mä olen on lunta ja jäätävä merituuli. Tän postauksen idean sain niistä kaikista facebook ja instagram päivityksistä, joita olen syyslomien alettua saanut huomata. "Barcelona here i come", "Espanjassa +35 lämmintä, terveisiä kylmään Suomeen!" ja muuta sellaista kivaa (huomaa sarkasmi). Oon kirjaimellisesti aivan helvetin kateellinen. Mäkin tahdon johonkin lämpimään, tahdon edes kesän tai kevään tai jotain muuta kun lunta, tuulta ja ikuista piemeyttä. No päädyin sitten katselemaan toissa kesän ja toissa kesää edeltäneen kesän kuvia ja sanotaanko näin että ei kyllä helpottanut oloa yhtään...
PicMonkey Collage Mieleen muistu kaikki ihanat tapahtumat ja eritysesti lämpö ja aurinko. Oli Lontoon matkaa, Teneriffaa, auringonpalvontaa, naurua, lämpöä, riparia, shoppailua, sekoilua, kukkia, auringonlaskuja, palmuja, aurinkolaseja ja niin paljon uusia ja unohtumattomia kokemuksia. Mä vaan rakastan kesää niin paljon ja luulen, että muutama muukin, right?

torstai 17. lokakuuta 2013

VACATION

Mä oon lomalla vihdoinkin, wuhuu. Mun lomani alkoi siis eilen ja nyt oon viettänyt vihdoin aikaa kunnolla kavereiden kanssa. Lähinnä ollaan vaan syöty, naurettu, lagattu, juteltu ja katteltu leffoja, ei mitään super ihmeellistä mutta silti niin ihanaa! Eilen Alisa ja Petra oli meillä yötä ja tänään nähtiin Petran kanssa pitkästä aikaan Karoa ja Maria ja oli kyl sairaan kivaa vaihtaa taas kuulumisia hyvän ruuan parissa. Tänä yönä lähden sitten Norjaan Olan luokse ja sieltä palailen vasta keskiviikkona. Kuvia päivitteen varmaan instagramiin ja ehkä blogiinkin saatan postauksia päästä tekemään, koska koneen otan ehdottomasti matkalle mukaan. Voi vitsi nyt alkaa jo jännittää. Saatan vielä palailla panikoimaan pakkauksesta sun muusta tänne blogin puolelle!
Tässä kuitenkin muutamia kuvia viime päiviltä:
a3 Tässä kuvassa kiteytyy mun ideaali aamu. Kännykkä+we<3it ja appelsiinimehua.a2 Aurinko on suvainnut viime päivinä näyttäytyä ihanan paljon ja se piristää aina päivää kuin päivää. Varsinkin auringonlasku ja sen upeet värit on mun suosikkeja.a5-horz Mun tämän päivän asua! Lainasin Petralta paitaa, jossa osuvasti lukee vacation. Paita on gina tricotista, takki kirpparilta, kaulakoru h&mstä ja housut carlingsista.

a1 Viime viikonloppuna oltiin Alisan isällä yökylässä ja siellä on aina ihan huikeet maisemat. Tässä näkyy mun mielestä suomen syksyistä luontoo parhaimmillaan!

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

everything I love

PicMonkey Collage PicMonkey Collage8 PicMonkey Collage87 Vähän elämän fiilistelyä keskellä yötä, kuulokkeet korvilla ja musiikki täysillä. Kuvat täältä!

maanantai 14. lokakuuta 2013

girls night

a8 aaa7 a5 a1 Tänään oli koulussa se kokeiden palautus ja meni aivan super hyvin siihen verrattuna mitä olin odottanut, vitsit oon siitä niin kikseissä. Kohta alkaa lomakin ja tänään on ollut tosi kiva päivä kun ollaan vietetty vihdoinkin aikaa meiän porukalla kun Petra tuli Helsingistä tänne.

Nyt pitäis vielä huominen jaksaa ja tänän illalla väkertää muutamat läksyt ja sitten on vihdoin aika vähän rentoutua! On ollut niin super rentouttavaa ja vaan ihanaa olla ja nauraa ystävien kanssa.
Tehtiin myös superhyvää salaattia ja oi että oon kaivannut kanasalaattia. Mun täytyy kyllä alkaa vähän jaottelemaan aikaa, että sillon kun on koeviikko niin kerkeää tehdä muutakin kun lukea kokeisiin ja silloin kun ei ole koeviikko niin niitä koulukirjoja voisi avata ihan sen oppimisen kannalta.

 Joku kyselikin, että vastaanko ollenkaan kommentteihin enää ja en ihmettele miksi sitä kysytään. Oon vaan ollut niin super kiireinen enkä oo kerennyt istua alas ja alkaa vastailemaan niihin. Lähes joka kerta kun saan kommenttia niin hymy nousee huulille ja päivä usein piristyy. Joten keep on going, mä lupaan vastata lähipäivinä!

Postaustoiveita saa muuten heittää myös, olis ihan super ihanaa taas alkaa vähän panostamaan tähän bloggaukseen.

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

yellow is the new black

a3 a5 a8 a2 Takki/New Look paita/bikbok huvi/zara housut/carlings kengät/dinsko
Moikka. Voisinpa sanoa, että täällä kirjottelee lomalainen. Vaan ei, huomenna ja tiistaina vielä koulua edessä ja vaikka noi muutamat päivät ei paljoa merkkaakkaan niin kun kaverit tossa vieressä lomailee niin tuntuu, että vois itekkin jäädä vaan suosiolla kotiin. Huomista ainakin odotan kahulla, kun meillä on kokeiden palautus ja pelottaa, että pääsinkö edes kaikista läpi... No kohta se loma mullakin alkaa, ja sitten alkaakin panikoiminen 
miten osaan matkustaa yksin lentokoneella, vaihtaa lentoa ja suunnistaa yksin norjassa. No anyways kaikki kellä on nyt loma, niin nauttikaa sydämmenne kyllyydestä ja te ketkä jaatte mun kohtalon, kohta se loma meillekkin koittaa!

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

my recent life via iphone

Collage CollageoCollageaops iphone 8411D ALL THESE LITTLE THINGS <3

hellou, it's me again !

a1 a3 a2
Kauluspaita/calliope neule/h&m farkut/carlings

Moikka, minä täällä. Pienehkön tauon poikasen jälkeen... Koeviikko on nyt vihdoin ohi ja en nyt sanoisi, että kunnialla mentiin läpi vaan paremminkin rimaa hipoen, jos ei sen altakin hieman. Toisaalta huomenna saadaan vasta ensimmäiset kokeet joten vielä ei voi varmuudella sanoa miten meni, mutta toivottavasti ainakin läpi kaikesta päästiin. Mulla on nyt muutenkin hirveä masennus kaikesta ja toivon vaan että tää tästä lähtis ylöspäin.

Kivojakin juttuja on kuitenkin mahtunut mun elämääni kuten se että, pitkästä aikaa kaikkien kokeiden jälkeen mulla on ollut aikaa mennä salille ja jopa nähdä kavereitakin vähän. Toivottavasti tänä viikonloppuna nään kavereita vähän paljon enemmän ja saan tän kouluahdistuksen karistettua hetkeks johonkin nurkkaan.

Kuten tossa mun edellisessä tekstissä mainitsinkin meillä oli siis viime viikolla vieras Norjasta ja siis vietettiin vaan aikaa yhessä hengaten, nähtiin vähän muitakin kavereita, shoppailtiin, käytiin leffassa ja syömässä ja muuta ihan normaalia mutta jollain tavalla ihan super ihanaa. Noi muutamat päivät tuntui ihan lomalta ja oisin kyllä voinut jatkaa tolla linjalla pidempäänkin. No sitten koittikin taas paluulennon aika ja en vaan jaksa ees tajuta, kuinka hiree tää välimatka on... No eilisen ankeutta piristi tieto siitä, että pääsen syyslomallani Norjaan! Ostettiin liputkin ja nyt vaan sitten syyslomaa odotellessa. Tää ei todellakaan oo hyvä vaan odottaa kokoajan jotakin, eikä nauttia hetkestä mutta ainakin se pitää pään ylhäällä kun on jotain mihin tarttua tässä koulupävien loputtomassa virrassa. Okei kuulostipa ankeelta, nyt vaan päät pystyyn ja nokka kohti lomaa, tota mä ainakin tolkutan itselleni!

 Ps. alotan tässä just tekemään vähän kollaaseja mun puhelimen kuvista, koska kamera ei ole pahemmin mukana kulkenut, mutta postausinto on nyt korkeella, laters siispä!