sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK

a5 FOLLOW YOUR DREAMS a3 DO SMALL THINGS WITH GREAT LOVE a4 BELIEVE THAT YOU CAN AND YOU ARE HALF WAY THERE a1
YES YOU ARE WORTH IT, SCREW WHAT THEY SAY
Itse saan joskus tosi paljon energiaa tai muutenkin mielialan kohotusta näistä sayingseistä ja aattelin teillekkin muutaman jakaa! Nyt jatkan pakkailua ja huomenna onkin sitten jo lähtö Helsinkiin ja sitten tiistai aamuna 6.30 lähtee lento Saksaan jonka kautta vaihdetaan kohti Maltaa. Jännittäää.

lauantai 29. kesäkuuta 2013

CLICK YOURSELF TO BLOGLOVIN AND KEEP FOLLOWING YOUR FAVOURITE BLOGS !

a1 Elikkä mä en ole saanut tätä tietoa minään varmana tietona, vaan muiden blogeista olen lukenut, että Google Reader suljettaisiin heinäkuun alussa ja blogeja ei sitten sen kautta pysty enään seuraamaan. Bloglovinin kautta blogeja pystyy kuitenkin seuraamaan lähes samalla tyylillä kuin readerissa ja koko nykyisen lukulistasi voi helposti siirtää blogloviniin (itse sen äsken teinkin ja ei vienyt muutamaa minuuttia kauempaa). Eli siis klikkaa itsesi tänne ja siirrä lukulistasi helposti blogloviniin http://blog.bloglovin.com/2013/03/moving-from-google-reader-to-bloglovin/ niin saat varmuudella seurata lemppariblogejasi, vaikka Google Reader suljettaisiin. Tässä vielä linkki mun blogloviniin http://www.bloglovin.com/blog/2215790/lilja-aura-emilia

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Ystäväni sade

Kello näyttää 1.59 ja sade hakkaa mun ikkunaan. Netti reistailee ja mun huoneessa on sairaan kuuma. Takana on ihana, kesäinen, kuuma ja rento päivä, joka on osaksi vietetty serkuilla ja osaksi Lapinniemen satamassa, joka sattuu muuten olemaan tänhetkinen lempipaikkani Tampereella. Ajatus pätkii ja nukkumatti kolkuttelee jo ovella. Täytyy kohta painua sänkyyn. Alempana siis kollaasin muodossa vähän mun päivän menoista kuvia. PicMonkey Collage 1. Ihanassa auringossa kuvailua ! 2. Toisten veneen ihailua, pakkopakkopakko saada vene, oikeesti:* 3. Toi maisema tuo mulle mieleen ihan ulkomaat, eikä näytä yhtään suomalaiselta. Löööv it <3 4. Venelaituri, joka on otettu ihan muuhun käyttöön 5. Iltainen rullistelulenkki... 6. Auringonlaskua 8) 7. 7 kilsaa rullaluistelua takana, puolet edessä ! 8. Ilta-uringosta nauttimista

Ps. postausideoita saa heittää, jos haluutte mun tekevän niitä ajastettuja postauksia Maltan ajalle! Ja kommentit on aina muutenkin enemmän kuin tervettuleita ja usein niin ihanan piristäviäkin ♥

Countryside

a3 a10 a2 a5 a8 a9 a10 a14 a4 a12 a Lilja luontokuvaaja ilmoittautuu! Hehhheh. Oon nyt ollut maanantaista lähtien mun serkuilla Virroilla ja ollaan Veeran kanssa tehty kaikkea kivaa aina lehmien taluttamisesta kakun leipomiseen. Kuvat on nyt tollaisia maisema/luontopainoitteisia, koska, no nää maaseudun maisemat on vaan niin ihania näin kesäisin. Piti niistä nyt muutama kuva sitten räpsäistä. Kohta onkin mulla lähtö bussilla kotiin ja sitten toivottavasti nään vielä kavereita illalla, kun nää kesälomapäivät täällä suomessa alkaa käydä aika vähiin :-----DPicMonkey Collage Tässä vielä kuva kakkumallista, jonka mukaan meidän piti kakkumme tehdä ja sitten lopputuloksesta. Eihän toi meidän nyt niin paljon tosta mallista poikkea, eihän?

maanantai 24. kesäkuuta 2013

auringonlasku...

a1 a2 a6 a7 a8 a10 aaa8 ...mäkihyppytornissa ♥

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannukseni

a2 a5 a4 a6 a7 a1 a3 Huomenii kaikille ! Herättiin vasta vähän aikaa sitten ja nyt aletaan syömään ja vietetään muutenkin vaan tällasta lagailupäivää. Ylhäällä vähän kuvia mun juhannuksestani jota vietin aluksi mökillä porukoiden kanssa ja myöhemmin meidän pienellä, mutta parhaalla porukalla rannalla. Mökillä syötiin paljon jä käytiin saunassa ja uimassa ja sitten myöhemmin suunnistettiin rannalle tarkotuksena grillata. No ei saatu sitä kertakäyttögrilliä millään toimimaan ja se grillaus vähän jäi. No ei se hirveesti haitannut ja saatiin kuitenkin aika hvyin kulumaan jutellen, naureskellen ja lagaillen. Vietettiin rannalla koko yö ja tuli siinä sitten friisbiitäkin heiteltyä ja rannalla riehuttua. Oli varmasti jo siinä vaiheessa ollut paras juhannus ikinä ja se huipentui siihen kun mentiin katsomaan auringonnousua. Se oli upein auringonnousu jonka oon ikinä nähnyt, sitä fiilistä ei täysin pysty näihin kuviin tuomaan mutta toivittavasti edes vähän! Ei sitten nukuttu viime yönä ollenkaan ja kun siinä seitsämän aikaan aamusta kömmittiin sänkyihin tuli uni aika helposti 24 tunnin valvomisen jälkeen. Mutta kaikki jotka vaan jaksavat heräillä aikaisin tai malttavat valvoa auringonnousuun, suosittelen ! Se oli upeen näköistä, kun se nousi aivan punaisena pallona metsän takaa, ennenkuin se muuttu sellaseks loistavaks palloksi jona se näkyy päivisin, mä näin ihan uuden puolen siitä. Sillon mä olin todella onnellinen ja silloin mä rakastin elämää ja aurinkoa. a10 a9 a11 a12 a13 a15 a11111 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas aaaaaaaaaaaa - Copy a1777 a15 aaaaaaaaaaas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq

torstai 20. kesäkuuta 2013

12 päivää Maltaan

Otsikossa kiteytyykin kaikki oleellinen. A P U A nyt jännittääää !
Okei, siis uusille lukijoille ja muillekkin jotka eivät tiedä mistä puhun, niin olen siis lähdössä 2.7 
(onkose  oikeesti jo noin lähellä?!?!?) tiistaina Maltalle kolmen viikon kielimatkalle. Hyvä kun saan just ja just tajuttua, että nyt on oikeesti kesäloma niin yhtäkkiä sitä ollaankin sitten jo pakkailemassa Maltalle.
Collagecsd Oon nyt alkanut fiilisteleen tätä lähtöä, selailemalla kuvia sieltä ja oon kyllä aika innoissani. Toisaalta en oikeen tajua, että oon oikeesti lähdössä. Pelottaa myöskin miten tuun saamaan kavereita ja miten pärjään koska täytyy saa puhua englantia. Mun pitää vaan lähteä avoimella asenteella ja valmistautua vastoinkäymisiinkin, koska niitä varmasti kolmeen viikkoon mahtuu. Mulla ei oo oikeestaan mitään suurempia oletuksia siitä matkasta. Ehkä sillä tavalla saa kaiken irti siitä kun ei oo kuvitellut ja haaveillut liikoja. Tottakai mä haluaisin siellä ainakin ruskettua, löytää uusia ystäviä, varmentua mun englannin kielen kanssa ja tietysti muutenkin nauttia elämästä ja ajasta siellä. Mutta päivä kerrallaan!
Collage Tää matka tuli nyt niin tarpeeseen, koska oon kyllästynyt Suomeen ja mulla on muutenkin hirvee hinku matkustaa. Viime yökin meni kokonaan etsiessä tietoa vaihtovuodesta. Jonka mä haaveissani viettäisin Autraliassa, oon sitäkin unelmaa ehkä jo vähän lähempänä kun vanhemmat ei ole sitä ajatusta täysin tyrmänneet. Ehkä tää blogi vuoden päästä onkin sitten vaihtariblogi, ei sitä tiedä. Mä oon ihan sekaisin siitä mitä haluasin tehdä elämässäni ja siitä kuka mä oiken olen, mutta yks suunta mulla on. Ja se on matkustaminen, mä haluan matkustaa ja nähdä kaiken. Tästä se sitten kai alkaa!

Matkalle otan mukaan läppärin ja saatan sieltä postailla jos löytyy wifi ja aikaa jää. Kuvia ainakin aion ottaa paljon, joten jos tää kolme viikkoa on hiljaista (lukuunottamatta jotakin ajastettuja postauksia, joita ehkä voisin tehdä) niin sen jälkeen sitten ainakin paljon kuvia tiedossa. Multa saa kysellä kaikkee tähän kielimatkaan liittyviä juttuja, tällä hetkellä osaan vastata sen varausta ja valmistelua koskeviin kysymyksiin ja matkan jälkeen luultavasti vähän paremmin kaikkeen muuhun. Että kysykää ihmeessä!

Mä olisin myös tosi kiitollinen kaikista vinkeistä, joita te jotka ootte jo kielimatkalla olleet osaisitte antaa, varsinkin pakkaamiseen liittyen. Please help me :)