torstai 28. helmikuuta 2013

ostoksia, asu ja arvonta !

a1 a2 a4
a3 
Paita/bikbok koru/bikbok laukku/h&m farkut/carlings kengät/tuuri 
Elikkä tässä näkyy mun täytyy tän illan asua. Tänään aamulla ostin bikbokista tuon peplumin ja oon aivan rakastunut siihen! Ostin myös uuden laukun hennesistä, koska mun vanha koululaukku oli aivan rikki ja tuota voi käyttää muutenkin kaupungilla ja se menee hyvin kaiken kanssa, tykkäilen siitäkin kovasti.


Ja sitten pieneen arvontaan: olin siis eilen laivalla ja sain päähänpiston ostaa teillekkin vähän tuliaisia. 
Tämä on samalla pieni kiitos kaikille teille ihanille lukijoille, jotka jaksatte mun tuohuja seurailla ja erityisesti teille, jotka jaksatte säännöllisesti piristää mua teidän kommenteillanne! Olette ihan parhaita.
Palkinto on siis aivan älyttömän huikea eli toblerone pussi, mentosputkilo, 1/4kg marianne suklaalevy ja drosten suklaapastilli rasia. Tää toimii siis niin yksinkertaisesti, että te lukijat pistätte kommenttiin teidän sähköpostiosoitteenne ja arvon lähipäivinä voittajan ja ilmoitan hänelle henkilökohtaisesti. Samalla kommenttin voi pistää parannusehdotuksia ja omia mielipiteitä mun blogista, mutta ei ole pakko.
Onnea kaikille! //arvonta suljettu
aa1

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Merellä

Ai ai maakravut! Okei, ehkä mustakaan ei tän muutaman päivän aikana ole tullut mitään merikarhua, mutta hauskaa ehdottomasti oli. Reissussa oli siis meidän perhe ja serkkujen perhe ja suurimman osan ajasta vietin serkkuni Veeran kanssa. Pistän nyt vähän koostetta tästä matkasta!
a3 Vähän mun ja Veeran hyttiä a4 Ihana buffet aamupala, joka kuitenkin täytyi syödä liian äkkiä koska me nukuttiin pommiin! a5 Maisemia aamupala pöydästä a2 aamuinen pärstä a1 a8 a7 Kuvia ihanasta spasta, jossa vietettiin aamupäivää. Se oli tosi positiivinen yllätys ja vaikka tilat oli vähän ahtaat niin kokemus oli mahtava ja rentouttava!a9 Span jälkeen hehkeinä... a13 a11 a12 Tax free I love you, I just do. a18 a15 a17 a23 kuvia kannelta a20 a19 (2) siellä oli välillä niin lämmin, että voitiin vaan chillailla ilman takkeja ja ottaa aurinkoa! a24 a29 musta se laivan sisustus oli oikeesti aika hieno verrattuna niihin vanhoihin ! a26 a27 illan iiiihana auringonlasku a31 a32 a30 Loppuun vielä kuvia loppuillasta! Oli kyllä taas tosi ihana reissu ja sai taas mun matkakuumeen palaamaan.

Ja niin hei mä toin teillekkin vähän tuliaisia, jotka aion arpoa myöhemmin tänään. Herkkusuut pysykää kuulolla!


tiistai 26. helmikuuta 2013

OUTFIT

a5 a4 a3 a1
Jakku/h&m Paita/bikbok koru/h&m hame/monki kengät/tuuri

maanantai 25. helmikuuta 2013

sekalaisuutta maalta

a1a2a3a4a5a7supermäääään!a10menossa avantoon...a11a12a15a13a16Tässä vähän sekalaista kuvapläjäystä viimeisestä kahdesta päivästä. Kukaan ei oikeen musta kuvia ottanut, eikä mun asut mitään suurenmoisia olleet, joten kuvat on aikalailla vaan jotain mun random räpsäsyjä.
Elikkä käytiin mummulassa, tädillä ja serkuilla näiden muutaman päivän aikana ja oli kyllä tosi mukavaa nähdä sukulaisia pitkästä aikaa! Kerettiin käydä tädin mökillä avannossa ja täytyy kyllä sanoo, että alun ennakkoluuloista huolimatta oli aika siistiä. Ehdottomasti mentävä uudestaan, suosittelen. Käytiin myös katsomassa mun serkun uutta vauvaa ja oli aivan järkyttävän suloinen, miten joku voi olla niin pienen pieni ja niin suloinen?!? Vietin myös aikaa veljien kanssa aikaa erityisen paljon ja sekin oli pitkästä aikaa tosi mukavaa. Tänään kun tultiin kotiin, niin suunnilleen heti lähdin tyttöjen kanssa kaupunkiin. Päädyttiin mun vanhaan tet-paikkaan syömään kakkua ja kiertelemään kauppoja vaatteita ihastellen. Kakku oli toooosi hyvää ja makeeta ja vaatteita ja kenkiä oli kiva kerrankin vain katsella ja kokeilla, vaikka rahaa ei oiekin ollutkaan. Eli siis tosi mukavat loman alku päivät on olleet ja nyt istun tässä koneella pakoilen pakkaamista, jälleen kerran. Huomenna siis lähtö perheen kanssa miniristeilylle Tukholmaan, joten sitä odotellen ja pakkaamista jatkaen toivotan teille kaikille oikein ihanaa viikon jatkoa!

Ps. Instagramissa mut löytää nimellä liljauraemilia

lauantai 23. helmikuuta 2013

fuck u day

a2 a1 Heh, kuten otsikosta voi huomata, mulla ei ollut mikään maailman ihanin olo tänään. Luultavasti johtuen kahden tunnin yöunista, jotka nukuin torstai-perjantai välisenä yönä. Ihmeen pitkälle toi unettomuus vaikuttaa! No eipä siinä mitään, lagailin pitkälle iltapäivään kotona ja sovittiin kuitenkin tyttöjen kanssa, että nähdään tänään kun kaikki lähtee vähän omiin suuntiinsa nyt lomalla. Oli kyllä hauskaa ja rentouttavaa illalla & putouksessa voitti oikea tyyppi jeeejee! Aivan mahtavaa kun on loma, viime viikolla kadehdin helsinkiläisten lomia, mutta nyt tuntuu ihanalta, että omani on vasta alussa. Kuvia ei oikeestaan kiireiseltä kouluviikolta ole ja tän päivän ärsytyksen seurauksena olokaan ei ollut hehkeä, joten kuvaukset vähän epäonnistui. Halusin vaan tulla vähän jutteleen ja kertomaan kuulumisia. Huomenna lähden muutamaksi päiväksi mummolaan ja koitankin siellä ihan vaan rentoutua ja unohtaa muut huolet ja kiireet. Sitten tiistaina lähdetään päiväristeilylle tukholmaan serkkujen kanssa, cant wait! Loppuviikollekkin on jo jotain suunnitelmia joten eiköhän se lomailu tästä hyvin lähde käyntiin ja samalla tää bloggailukin, kun elämässäkin tapahtuu jotain muuta kuin koulua. Lupaan palailla pian ja toivottavasti jotain eritysempääkin olisi luvassa, stay tuned people ! Ja vielä loppuun, jotten millään voisi unohtaa, kuinka viime hiihtoloman vietimme teneriffan lämmössä ja nyt istun täällä hyisessä suomessa, päätin jakaa vielä jotakin ihania teneriffa kuvia teidän kanssanne. teneriffa1 teneriffa3 teneriffa4 teneriffa7 teneriffa2 teneriffa6 teneriffa5