sunnuntai 30. syyskuuta 2012

autumn colors

a5 a12 a9 a3 a7 a13 a11 a2 Oon jo pitkään halunnu maailmankarttaa mun seinälle kun oon niin surkee maantiedossa, että jos sen kautta oppisin jotain ja vihdoinkin sain sen ! a1 a8 Helou, tää päivä on kulunu sairastellessa ja kun tossa äsken tuli vähän parempi olo ja pakottava tunne päästä pihalle, niin vietiin Kiran kanssa koiria ja napsittiin samalla muutamat syksyiset kuvat. Tosi outoo, et nyt on jo ihan syksy ja kohta tulee talvi. Kauhee kun aika menee nopeesti, ei tässä auta kun nauttia siitä mitä on ja elää hetkessä !

soo pissed of !

A1
TRÖRÖRÖRL a5 Petran ihana iphone 5, omaani odotellessa.... a9 a4 A2 a8 a10 a3 a7 a12 Täällä kirjottelee yks päänsärkyä poteva ja kuumeen kourissa iltaisin oleva vittuuntunut ihminen.
Eli tästä viikonlopusta piti tulla ihan superkiva kun koulussa on nyt vähän helpompaa eikä just nyt kokeita ja mähän sitten sairastuin perjantaina. Makasin koko perjantain sängyssä ja lauantaina luulin olevani terve, joten lähin kavereitten kanssa kaupunkiin ja leffaan katton Magic mikea. Se oli muuten oikeesti aika hyvä leffa ja se nosti tätä mun viikonlopun tasoa ees hieman. Mentiin sitten vielä Petralle yöks, mutta se aika kulu mulla kuumeessa ja tosi väsyneenä. Nyt sitten kotona vietän jonkunlaista löhöily sunnuntaita vaikka tarkotuksena oli alunperin mennä salille, saa nyt nähdä oonko edes maanantaina koulu kunnossa vaiko en ? a6maibii semi normaali kuva vielä tähän loppuun, nauttikaa te ihanat sunnuntaista enemmän kun mä pystyn !

tiistai 25. syyskuuta 2012

lovelovelove

Eilen sain postissa mun kummeilta hieman myöhäisen rippilahjan ja se näytty tältä:
a2 aa1 a3 tykkään!

When I was little.....

a1
Ristiäiset, vähän tuimana joo :-----D
a4 a3 a2 a15
a14
Löydettiin pikkuveljen kanssa metsästä pupu ja hoidettiin sitä pari päivää.
a17
kiva haalari, eiks?
a6
Muistan että sain kokeilla tota autoo kun oltiin kyläilemässä jossakin, enkä halunnu lähtee pois kun olin niin ihastunu siihen !
a12 a10
Mun ja pikkuveljen lempileikki oli "ajaa" noilla pahviautoilla, ilmeisesti tykkäsin autoista.....
a18
Rakastin majojen rakentamista:------D
a11 a13 Hampaita heiluu, OMG !
a7 a8
1-vuotispäivä
HPIM0241
Eka koulupäivä, aika jännää :DD
HPIM0400
Pienenä mulla ei ollu kauheesti kavereita ja olin tosi paljon pikkuveljen kanssa. Oli meillä joo ihan hauskaa.
H
PIM0547
Meidän silloiset koirat Tara ja Taika, Taika meillä on vieläkin !
HPIM0013 Mun lempityyny ! Huomatkaa upee katos :-----D
HPIM0596 HPIM0281
Toinen pikkuveli :] HPIM1329 a9 Hehee, tässä nyt tällanen postaus mun lapsuudenkuvista. Oli ihan sika hauskaa alkaa taas katteleen näitä ja nauraa sille minkä näkönen oon joskus ollu (huomatkaa toi vikan kuvan tyylikkyys ja noissa aikasemmissa kuvissa oleva otsatukka!). Mun lapsuus oli oikeestaan tosi ihanaa aikaa. Vietettiin perheen kanssa paljon aikaa yhessä, olin paljon pihalla ja leikin pikkuveljen ja koirien kanssa. Koska oon se "esikoinen" musta löytykin ihan semisti kuvia ainakin tolta vauva-ajalta ja tossa nyt niitä parhaita.
Tossa alla vielä yks eilen otettu kuva, voitte vähän verrata ! Kai mä pikkasen oon kasvanut.
a20

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Who run the world?

IMG_2451 ll4 ll5 ll2 ll3 IMG_2752 ll1 Viimeset pitsat vähään aikaan, i promise
Taas se viikonloppu meni ja kohta taas kouluviikko edessä. En jaksais. Haluisin just nyt lähtee matkustaan maailmalle enkä vaan homehtuu täällä suomen syksyssä. Mutta anyways kuvailtiin Kiran kanssa vähän sisällä kun ulkona oli niin synkkä sää ja siinä näkyy samalla vähän mun asua tältä päivältä. Iltaa vietettiin Alisan ja Kiran kanssa, kattellen dancee ja huippista. Mulle tuli kunnon viiikonloppufiilis tossa äsken, mutta kohtahan se on jo taas maannatai, että vähän myöhässä fiilistelen.
Nyt sitten päätin sen ihan virallisesti, että alotan parin viikon flunssa tauon jälkeen käymään kunnolla salilla, jätän roskaruoat pois ja karkkia syön korkeintaan kerran viikossa. Ihan vaan oman terveyteni kannalta.
Oon muuten huomannu että mun postaukset alkaaa taas luisua siihen tylsään samanlaiseen kaavaan. Koska en oikeestaan koululta kerkee mitään ihmeellisyyksiä tehdä, eikä sitten oo mitään kunnollista postattavaa. Joten jos teillä olis ideoita johonkin erilaisiin postauksiin niin otan mielelläni vastaan ! Kyllä te varmasti jotain keksitte. Saatan palailla seuraavan kerran vasta perjantaina, koska edessä on luultavasti aika rankka kouluviikko. Mutta well see. Anteeks tekstin tönkköydestä oon vähän väsynyt, taidan tästä lähtee juomaan kaakaota yläkertaan kun tuolla ulkonakin on noin kylmä.
Tsemii tulevalle viikolle, kyllä me viel jaksetaan ei se kesä nyt niin kaukana oo !