torstai 28. kesäkuuta 2012

London part one

Day 1
a2 – Kopio a1 a6 – Kopio a4 – Kopio a5 – Kopio a7 – Kopio a9 – Kopio a3 bb2 a20 – Kopio a17 – Kopio A14 – Kopio a12 – Kopio a6 a4 a22 – Kopio a2 a21 – KopioA24 – Kopio
Tällaseks oon Lontoon jotenki aina kuvitellu ja sit se oli yhtäkkiä siinä mun simien edessä 
A25 – Kopio a10 a8a9
Lento lähti Suomesta joskus 12 aikaan ja meillä oli kauhee paniikki, koska laukut paino jo sillon liikaa. Melkein myöhästyttiin koneesta. Lentomatka oli kiva ja ihanan lyhyt verrattuna niihin Espanjan lentoihin mitä oon lentäny. Lontooseen saavuttiin joskus aamupäivästä, tarkaa aikaa en muista, koska mun kännykkä johon olin kaikki ne tarkat tiedot kirjottanu muistiin jäi Lontooseen. Hups ! Mutta niin ekana vietiin kamat hotellille ja sitten lähettiin kiertään kaupunkia ihan muuten vaan. Ei käyty kaupoissa vaan käveltiin ympäriinsä ja ihailtiin Petran kanssa hienoja takseja, kakskerroksisa busseja, puhelinkoppeja, big beniä ja londen eyeä, ihmispaljoutta, eripuolista liikennettä ja ihmisiä jotka hymyilee toisille. Sää oli ihan semi hyvä, välillä paisto aurinko ja välillä oli pilvistä mutta ei onneks satanu. Bussimatkat oli tosi outoja koska välimatkat oli niin pitkiä. Vaikka asuttiin suht lähellä keskustaa, bussilla sinne meni kuitenkin joku puol tuntia. Ei se toisaalta haitannu koska maisemat oli niin kivoja ! Oltiin siellä keskustassa ihan iltaan asti ja sitten vaan painuttiin väsyneinä nukkumaan.

Day 2
IMG_5545 a29 – Kopio a11 a18 aa3
Suomeenki tällane ! 
aa1 aa5 aa2 aa6 a30
Toka päivä kulu kokonaan shoppaillessa ja ai että ne kaupat oli ihania ! Aletkin sattu just sopivasti kohalle ja new lookissa oli aivan käsittämättömän ihania vaatteita, ihan toista luokkaa kun Gina tai H&M. Mentiin siis ostoskeskukseen ja siellä se kokopäivä sitten vierähtikin.
Välillä käytiin aina syömässä jossain kahviloissa ja sitten taas jatkettiin shoppailua. Ei tehty mitään ihmeellistä, mutta pakko taas mainita siitä ihmisten mukavuudesta ja siitä kuinka ne hymyilee sulle.
Oli ihan uutta mulle ja yllätyin tosi positiivisesti. Illalla oltiin taas ihan poikki ja jalat sohjona, eikä nukahtamisessa ollut vaikeuksia.

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

kalansilmä + kuulumisia

l2 l1 l3 l6 l4 l5 l8 l7
Hellou darlings ! Nyt ollaan sitten kotiuduttu Lontoosta, oli aaivan ihana, mutta samalla tosi väsyttävä reissu.
Kuvia ja kerrottavaa löytyy aikas paljonkin ja alan tekeen postuksia kun kerkeen ja jaksan. Mutta nyt tähän päivään, eli suomen tultiin joskus 11 aikoihin ja siitä menin suoraan Petralle purkaan kamoja mitkä oli yhteisissä matkalaukuissa. Jonkun aikaa kerkesin kotona lagaan kunnes Kira tuli moikkaan ja lähettiinki sitten kaupunkiin salaatille vaihtaan kuulumisia tyttöjen kaa. Sen jälkeen suunnattiin Petralle missä lagattiin huonon sään takia ja taisin ottaa pikku päikkkäritkin viime yönä nukuttujen vähäisten parin tunnin takia.
Ja siis Kira osti fisun ja kuvat on sillä otettu (i'm in love!!!).
Illemalla mentiin Kiran kanssa vielä kuvaileen ja päädyttiin vielä siinä kahentoista maissa mäkkiin vetään jätskit. Alunperin Kiran piti mennä kotiin nukkuun, mutta kun meni vähän myöhään ni lopulta hipsittiin tänne meille nukkuun. Tässä me varmaan jatketaan lagailua, dataamista ja Demin lukemista ja mahollisesti kohta nukkumaan. Good night ♥ 

tiistai 19. kesäkuuta 2012

mä haluun nauttia lämmöstä

l23 l21 a1 l35 a3 a5
a4 l33 a8 a6 a9 a10 l7 l11 a24 l12 l14 a19 l13
must have !
l12 (2) l18 l16 l15 l20 l17 l22 l25 l29 l31 l30 l28 l32
Helooou, täällä kirjottelee yks pakkaamista pakoileva lomailija. Tässä jotain kuvia eilisestä ja tästä päivästä. Eilinen meni kokonaan rannalla tyttöjen kaa. Otettiin arskaa, naurettiin ihan sikana, nautittiin kesästä, kuunneltiin hyvää musaa, syötiin ja kuvailtiin. Tänään herättiin Kiran ja Petran kanssa aikasin ja lähettiin aamusta torille. Sää oli kuitenkin tosi sateinen ja mentiin aamupalalle Coffee houseen ja sitten vielä mäkkiin. Lähettiin vielä kiertään kauppoja ja mukaan tarttu pari halpaa käsikoruu ja ostoslista ei kasvanu kun 567890 liian ihanalla (ja kallilla) vaattella.
Yhen maissa mentiin Alisan ja Kiran kanssa meiän luokkalaiselle piknikille. Sinne tuli muitakin meiän luokan tyttöjä ja fiilis oli kyl tosi mahtava, kiitti! Syötiin taas paljon, ihailtiin söpöjä kissanapentuja, puhuttiin ja vaihdettiin muutenkin kuulumisia. Oli ihana taas nähä kaikkia ja oli kyl tosi hauskaa. Meille oli sellanen helmi ylläri, että saatiin hienot kuvailukamppeet käyttöön luokkalaisen isältä. Oli lisäsalamaa, demi valoo, heijastimia ja vaikka mitä. Joten kuvailtuakin tuli aika reilusti. Nyt päästän Kiran tähän tekeen omaa postaustaan ja alan pakkaileen paniikissa huomista Lontoon matkaa varten. Nähään viikon päästä,
have fun guys